Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zona

ta zla mala zdzira...

Polecane posty

Gość agaagusia
powiedz mu co otym myslisz...ja bym mojmu wygarnela odrazu a na sylwka bysmy wybrali sie gdzie indziej

ja się nie dizwię, miałam to samo jak poznałam kumpli mojego. ale żaden aż w taki sposob mnie nie żegnał, zaraz by w papę od swojej kobiety dostał.

kobieto.. JA - zrobiłabym tak ; do fryzjera , super fryzura z modnym strzyżeniem, nowe ciuszki, zadbaj o siebie - trzeba gdzie wyskoczyć z koleżankami - niech zauważy zmianę. A gdy poczujesz się atrakcyjniejsza i tobie gniew opadnie. I nie ma co mieć do dziewczyny pretensji tylko do ocipiałego samca tokującego jak cietrzew....

kobieto.. JA - zrobiłabym tak ; do fryzjera , super fryzura z modnym strzyżeniem, nowe ciuszki, zadbaj o siebie - trzeba gdzie wyskoczyć z koleżankami - niech zauważy zmianę. A gdy poczujesz się atrakcyjniejsza i tobie gniew opadnie. I nie ma co mieć do dziewczyny pretensji tylko do ocipiałego samca tokującego jak cietrzew....

Gość a moze to ona o siebie nie dba
i o niego? pomyslalas? tepa ruro??

Gość iwa242424
do wszystkich facetów którzy się tu wypowiadają. Odpie...... się od tego że kobiety nie chcą rozkładać nóg. komu by się chciało z facetem który "znalazł huja na śmitnku" a tacy są faceci koło 40 którzy mają ohote fsadzić każdej młodszej. Tylko pytanie czy młodsze na takich lecą? bo ja nie

Gość iwa242424
i jeszcze jedno co wy tu pierdolicie o wieku jak ktoś jest ładeną 20-latką to będzie ładną 30-latką. i jak jakaś jest ochydna jako 20-latka to i będzie ochydna w wieku po 30. i 40. wiek aż takiej roli nie gra. Niektóre nastolatki nie mają szans z powabnymi 30

moj maz nie jest po 40tce... moze nie jestem pieknej kobiety ale jestem zgrabna,zawsze modnie ubrana...dbam o siebie wiec to nie o to chodzi. ona nie jest fair bo tez na jego widok miala maslane oczy

przyznaje, ze moze nie jestem idealna zona i troche si eprzejadlam tym i owym. zdarza sie po 12 latach . ale maz ostatnio zadbal o siebie i teraz jest naprawde niezlym kaskiem...a ta glupia ges zamiast dac mu w rylo za obmacanki wyraznie radowala gebe ;/

Zawiedziona zona a czy Twoj maz nie jest przypadkiem porucznikiem czy na innym wyzszym stopniu wojskowym? I nie byl na kilku misjach??

Gość wydaje mi sie
ze pretensje tylko i wylacznie do swojego meza powinnas miec,to jest Twoj maz,przyjaciel od tylu lat,on wie co Cie rani,cieszy zna Cie,jestes dla niego kims wyjatkowym,a ta dziewczyna jest dla Ciebie obca osoba, tak jak Ty dla niej.Od obcych osob nie oczekuje sie lojalnosci wobec siebie,nie jest z Toba w jakikolwiek sbosob zwiazana wiec nie zalezy jej czy Cie zrani,czy tak wypada.Twoj maz to co innego

Gość iwa242424
moim zdaniem zbardzo ją doceniasz a to pewnie zwykła ładna kobieta. Powtarzam ładna ale to nie znaczy że ładnijsa od Ciebie. Dla twojego męża poprostu inna a co jest nowe to ciekawsze a nie lepsze. Nie chodziło mi o wiek po40 tylko koło40

Gość iwa242424
Piszesz że mąż zadbał o siebie. A ty zadbaj o siebie. Przestań o myśleć o tym że podoba mu się jeszcze ktoś inny. Nie ty pierwsza i ostatna.To działa w dwie strony. Takich ludzi na świecie jest wiele.

dbam o siebie! biegam ,jezdze na rolkach...dbam o cere, ladnie sie ubieram... ale keidys slyszalam jak jeden z kolegow meza powiedzial ,ze mnie by za zone nie wzial z taka buzia

Gość ale jednak ktoś
cię wzioł za żone z taką buzią

Gość zmień toważystwo
twój mąż czasem nie koleguje się z upśledzonymi? wiesz może mu łatwiej z takimi gadać?

Gość popieram kaczka.podcieraczka
kaczka.podcieraczka!ta kobieta to pies ogrodnika co sam nie zezre i innym nie da uszczknac!

nie jestem psem ogrodnika... ale dlaczego to co jest moje ma nagle szukac sobie innego wlasciciela??? wiem ,ze maz nie odejdzie i raczej nie zdradzi bo wie ze zostanie z niczym

Gość a ty jesteś w stanie
żeby go zostawić?

Gość zostaw go
człowiek to nie pauga ma prawo ułożyć sobie życie od nowa z kimś innym.

Gość to ja twój mąż

Gość nie wygłupiaj się
wróć do domu. Nie pujdziemy na tego sylwka tylko prosze wróć. Wiwm że jesteś w lesie na naszej polance tak gdzie był nasz pierwszy raz. nie zostaw tam laptopa którego jeszcze nie zpłaciłem