Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkowa54

Bardzo mała stópka

Polecane posty

Kobiet, które mają małe stópki jest bardzo wiele, mają problem, żeby znaleźć bucik elegancki w rozmiarze poniżej 35. Ponieważ rozmiary poniżej 35 są rozmiarami dziecięcymi. Ale mam dla Was kobietki dobrą wiadomość !!! Znalazłam jedyny sklep w Polsce ( jeśli ktoś zna jeszcze inny to proszę podzielcie się linkami ), który produkuję i sprzedaję takie filigranowe buciki. Pomimo nie dużego wyboru myślę, że każda z Pań znajdzie coś dla siebie. Spójrzcie: http://klaudia.wkielcach.pl/

Gość ale te buty są straszne
a kozaki mają tak szeroką cholewę, ze chyba na udo a nie na łydkę :( i te pantofelki z czubami - wieś

Kozaki można dopasować do łydki, jest taka możliwość. Te z tymi czubkami faktycznie już wyszły z mody, ale są nowsze też. Zresztą tak piszesz, bo chyba nie masz problemu z małą stopą. Dla nas kobiet z małymi stopami, lepiej założyć np. na wesele but na korku z czubkiem niż sandałek dziecięcy.

Gość do malych stopek
hej dziewczyny, kiedys pracowalam z jedna kobietka, na która byly czasami za duze buty w rozmiarze 35! Czasami mówila, ze udawalo jej się kupic 35 w Ryłko, które pasowaly, ale mówila, ze bardzo sie jej rozczłapały. Male 35 udało też się jej kupić w sklepie Prestige, nie wiem czy maja oni jakąs ogólno polska sieć. Ale tam za buty trzeba liczyć z 200zł i więcej, ale maja naprawde fajne pantofelki :) Widac mała stopa tak samo problemowa jak duża, bo panie z rozmiarem 42 tez maja problem z kupnem butów...

Gość do malych stopek
a z jakiego miasta jestes? Te sklepy Prestige, o których pisałam są w Szczecinie i wydaje mi się, ze oni maja troche zawyzona rozmiarówke. Mam ich buty, sa ok.

Gość do malych stopek
wiem, ze piszesz o rozmiarach PONIZEJ 35, ale co firma to różna rozmiarówka. Wystarczy na allegro popatzrec, czasami długosc wkladki w butach o tych samych rozmairach różni się o ok. 0,5 do 1cm, a to jest juz rozmair. Dlatego pisze o tych firmach :) Z Poznania do Szczecina nie jest tak daleko. A buty w sklepach prestige sa według mnie bardzo ładne, z tym, ze prawie wszytskie to wysokie szpilki. Jak chcesz moge dac Ci nr tel. do sklepu, moze maja tam tez 34...

Gość www.malebuty.fora.pl
Zapraszam kobiety, które mają małe stopki (poniżej 35 r.) na nowo powstałe forum: www.malebuty.fora.pl Znajdziecie tam ciekawe porady, opinie dotyczące sklepów, linki z małymi bucikami. Polecam - miła atmosfera !!! Nie jesteś sama, jest nas więcej ! www.malebuty.fora.pl Założyłam forum, bo wiem, że jest więcej osób w Polsce z podobnym problemem, dzięki temu forum będziemy mogły wymieniać się spostrzeżeniami, dotyczącymi firm, dzielić nowinkami i wzajemnie się wspierać z naszym małym problemem ;D Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za rejestracje na naszym forum !