Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narazie tego nie rozumiem

A ja tak sie zastanawiam...

Polecane posty

Dlaczego tu, na tym forum, jest tyle tematow dotyczacych ustalania ojcostwa, odchodzacych chlopakow od swoich ciezarnych dziewczyn, kryzysow w zwiazkach kiedy pojawia sie dziecko i tym podobnych? Naprawde jest tak malo odpowiedzialnych i normalnych facetow w tym kraju czy to wina zaslepionych miloscia dziewczyn? o co tu chodzi?

Gość po prostu zycie...
które niestety nie jest piekną poezja, a najzwyklejszą prozą

Gość to chyba z....
samotnosci tych ludzi bo kazdy sowj problem opisuja na forum , nie maja sie komu wyzalic nie maja przyjaciol i tak to wychodzi ze same zale to wylewaja;p

Gość to chyba normalne że jak ktoś
jest szczęśliwy i nei ma problemów to swoje radości dzieli z najbliższymi

po prostu zycie... - wiesz, ja wychodze z zalozenia, ze "Jak sobie poscielesz, tak sie wyspisz" i, ze kazdy jest kowalem wlasnego losu, choc szczescie tez odgrywa wazna role. Mysle jednak, ze to w wiekszosc od nas samych zalezy czy nasze zycie bedzie piekna poezja, najzwyklejsza proza czy dramatem. to chyba z...- no, moze i tak. to chyba normalne że jak ktoś - tak, bo jak zrobisz to na forum to i tak cie styraja, ze masz sie nie cieszy, bo maz / chlopak i tak cie zdradzi i predzej czy pozniej i tak bedziesz nieszczesliwa i w ogole bla bla bla...:) Z pozytywami i szczesciem nie wolno sie wychylac ;)

Gość fora mają to do siebie
że przyciagaja osoby z problemami, ktore tu sie moga wyzalić, szczesliwe osoby zyją w realu...stąd pewnie tak sie wydaje, że mało jest odpowiedzialnych, szczesliwych ludzi.

Gość fora mają to do siebie
ano wlasnie - nawet jak sie trafi osoba, ktora dizeli sie swoim szczesciem to wiekszosc ją zgnoi, że i tak facet ją zdradzi, że i tak przytyje itp.

Gość nie wszystko zależy od nas
nieraz los szykuje takie niespodzianki o jakich nawet byś nie pomyślała. Ja też nie raz mam ochotę wyżalić się na forum. Dlaczego? Dlatego, ze wiem że jak tu napisze to potem spanie na 10 stronę i zniknie, a jak powiem komuś bliskiemu to w nim już zostanie i nie tak łatwo przyjdzie mu zapomnieć o ile w ogóle zapomni. Najlepiej żalić się nieznajomym- nie użyją tego przeciwko tobie.