Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolantaferguson3

Nimeoge juz tego zniesc co z tym zrobic?

Polecane posty

Gość Jolantaferguson3

Naprawdę nie wiem już co mam o tym wszystkim myśleć, czy problem jest ze mną czy z nim,czy wyrodna zona ze mnie, czy przesadzam, czy nie...ale nie mam już do tej całej sytuacji zakwasow. Otóż mam 43lat, jestem od 9lat z moim facetem (on ma 31lat).Mieszkamy razem już jakieś 6 lat.Jestem jedynaczką. Moi maz tak się wpieprza w nasze życie od samego początku że żyć się nie da!Jak mieszkałam jeszcze z nimi, zawsze ojciec miał focha. Jak za często spotykałam się z moimi rodzicami.(nie to że ich nie lubił),doszło do tego, że chciał mi zacząć wyznaczać jak często mam się z nimi spotykać i wymyślał jak często u mnie w domu a jak często u niego. Sytuacja robiła się coraz mniej znośna aż w końcu się wyprowadziłam (zmusil mnie fizycznie ze tak powiem) i wynajęliśmy mieszkanie,i zamieszkaliśmy razem.Od tamtej pory zaczęły sie telefony do mamy codziennie, nawet po kilka razy dziennie , ciągłe ciagle przeklinal na nia, częste odwiedziny z palka, zapraszania itp itd. BOJE SIE CZEMU.To on zawsze decyduje jak mamy spędzać każde święta -praktycznie całe u nas, bo przecież nic innego nie mamy na głowie ,to co że chciwelibyśmy odwiedzić moich rodziców, a najchętniej to po prostu odpocząć, ale nie! maz wali w sciany i gotuje zarcia jak na 100osoób no i musimy razem przesiedziec całe święta, bo on tyyle ma żarcia jezu! od roku rodzice budowali dom, ja im pomagalam i copochwile maz przychodzil i jak tata dalej budowal to go popychal kradl cement itp a teraz gdy już mieszkamy, jest to samo nagle zmienili kierunek jazdy do pracy i 2 , 3 razy w tygodniu przejezdzają kolo rodzicow domu rano i po południu z scyzorykiem i palka .Także mam 2-3razy w tyg. odwiedziny u rodzicow i nieda sie porozmawiac bo maz wpie**ala się we wszystko, ile rodzice beda zyli , krytykuje ich podklada nogi smieje zartuje sie z nich a czemu to jest tak a tamto tak nie mam nerwów już do tego, czasem po prostu specjalnie nic nie mówię odnośnie tego żeby maz nie zrobil nic FIZYCZNIE , żeby mieć spokój, to potem mama dzwoni, że przejeżdzali i widzieli coś tam coś tam na podówrku, nie wiem żebym wiedzuała, że przejeżdzali pod domem a ja ich nie zaprosiłam czy co boje sie ich zapraszac bo maz ma duzo scyzorykow kutki kamery i ta glupia palke

Gość nic nie rozumiem z tego
postu

Gość żesz babooo
przede wszystkim jak piszesz taki długi tekst to rób jakieś akapity, bo to jest kompletnie nieczytelne i nikomu nie będzie chciało się tego czytać. Poza tym nie ma składu ni ładu w tym co piszesz. Przeczytałam czetry linijki od góry - poddalam się trzy ze środka - poddałam sie znów :( sieczka

Gość jesoo co za bełkot
napisz jeszcze raz o co ci chodzi i streść się w trzech zdaniach :P

Gość KAHEIUC
JA TEZ NIC NIE ROZUMIEM:)

Gość mamadosia
ja też nie rozumiem :O Sorry ale straszny chaos. Mąż to ten 31 letni facet z którym mieszkasz? Ty masz 43 lata i nie potrafisz napisać kilku zdań, które by inni zrozumieli? Przeczytaj to i zastanów się co z tego wynika. Czyi rodzice? Który mąż?

ja rozumiem tyle,ze chyba mieszkali z jej rodzicami,ale jej facetowi nie pasowalo,wiec sie wyprowadzili na swoje,ale nadal spokoju nie ma..i jej rodzice buduja dom...i chyba ten jej koles i jakis jego kolega jezdza do pracy kolo tej budowy i czasem sturchaja ojca i kradna cement..i co ona ma zrobic? no rzucic chama,chyba oczywiste

Gość wytłumaczcie co autor miał
na myśli "maz ma duzo scyzorykow kutki kamery i ta glupia palke"

Gość Jolantaferguson3
on ma duzo klutek w drzwiach i ma duzo scyzorkow i ma taka palke i boje sie ze zabije rodzicow napisze jescze raz

Gość skończyłaś kobieto
podstawówkę? Może poucz się polskiego zamiast czas na necie marnować...

Gość piszesz jakbys miala 6 lat
:O

Gość Jolantaferguson3
Naprawdę nie wiem już co mam o tym wszystkim myśleć, czy problem jest ze mną czy z nim,czy wyrodna zona czy mnie, czy przesadzam, czy nie...ale nie mam już do tej całej sytuacji nerwicy. Otóż mam 43lat, jestem od 9lat z moim facetem (on ma 31lat).Mieszkamy razem już jakieś 6 lat.Jestem jedynaczką. Moi maz tak się wpieprza w nasze życie od samego początku że żyć się nie da!Jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, zawsze ojciec miał focha.O mezu Jak za często spotykałam się z moimi rodzicami.(nie to że ich nie lubił),doszło do tego, że chciał mi mowic kiedy i jak często mam się z nimi spotykać i wymyślał jak często u mnie w domu a jak często u niego. Sytuacja robiła się coraz mniej znośna aż w końcu się wyprowadziłam (zmusil mnie fizycznie ze tak powiem) i wynajęliśmy mieszkanie,i zamieszkaliśmy razem.Od tamtej pory zaczęły sie telefony do mamy codziennie, nawet po kilka razy dziennie , ciągłe ciagle przeklinal na nia, częste odwiedzal ich z palka, zapraszania itp itd. BOJE SIE CZEMU.To on zawsze decyduje jak mamy spędzać każde święta -praktycznie całe u nas, bo przecież nic innego nie mamy na głowie ,to co że chciwelibyśmy odwiedzić moich rodziców, a najchętniej to po prostu odpocząć, ale nie! maz wali w sciany i gotuje zarcia jak na 100osoób no i musimy razem przesiedziec całe święta, bo on tyyle ma żarcia jezu! od roku rodzice budowali dom, ja im pomagalam i copochwile maz przychodzil i jak tata dalej budowal to go popychal kradl cement itp a teraz gdy już mieszkamy, jest to samo nagle zmienili kierunek jazdy do pracy i 2 , 3 razy w tygodniu przejezdzają kolo rodzicow domu rano i po południu z scyzorykiem i palka .Także mam 2-3razy w tyg. odwiedziny u rodzicow i nieda sie porozmawiac bo maz wpie**ala się we wszystko, ile rodzice beda zyli , krytykuje ich,podklada nogi smieje zartuje sie z nich a czemu to jest tak a tamto tak nie mam nerwów już do tego, czasem po prostu specjalnie nic nie mówię odnośnie tego żeby maz nie zrobil nic FIZYCZNIE , żeby mieć spokój, to potem mama dzwoni, że przejeżdzali i widzieli coś tam coś tam na podówrku, nie wiem żebym wiedzuała, że przejeżdzali pod domem a ja ich nie zaprosiłam czy co boje sie ich zapraszac bo maz ma duzo scyzorykow kutki kamery i ta glupia palke

Gość INAK
Ehhh...Nie wierze,ze tak nieskladny,koszmarnie chaotyczny ,pelen bledow tekst pisala dorosla,43-letnia kobieta.To chyba jakas podpucha.Zrozumialam ttyle co poprzednik,ze jej facet toczy wojne z jej rodzicami.Ja od takich psycholi trzymam sie z daleka.Czy rodzice zglaszaja na policje te akty wandalizmu(scyzoryk,palka?)i zlodziejstwa?Dlaczego dajecie sie zastraszac? Czego oczekujesz na tym forum?

Gość Jolantaferguson3
sluchajcie sorry za to co pisze i jak ale jestem z czech i w polsce dopiero 10 lat jesten wiem ze dlugo ale proboje sie przyzwyczajac i pisac dobrze ale trudno mi to robic dlatego ja fryzjerka jeste

Gość Jolantaferguson3
on grozi FIZYCZNIE jak mowie o rozwodzie wytlumacze wam Mieszkalam z rodzicami Maz kazal sie wyprowadzic i zamieszkac razem ale on dzowni do rodzicow i na nich przeklina i krzyczy nie daje mi do nich pojsc na swieta albo poprostu na odwiedziny a jak daje to jest wredny dla nich bo on tez musi isc grozi FIZYCZNIE zeby nie isc na policie rodzice mowia ze co oni mu zrobili a on zawsze przeklina i mowi do siebie chyba zeczywiscie psychol ale on grozi mi fizycznie o rozwodzie niewiem co robic

Gość mamadosia
dalej młyn :O "Moi maz tak się wpieprza w nasze życie od samego początku że żyć się nie da!Jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, zawsze ojciec miał focha.O mezu Jak za często spotykałam się z moimi rodzicami.(nie to że ich nie lubił),doszło do tego, że chciał mi mowic kiedy i jak często mam się z nimi spotykać i wymyślał jak często u mnie w domu a jak często u niego. Sytuacja robiła się coraz mniej znośna aż w końcu się wyprowadziłam (zmusil mnie fizycznie ze tak powiem) i wynajęliśmy mieszkanie,i zamieszkaliśmy razem." Ojciec miał focha? O mężu? o co chodzi :) Kto mówił z kim się masz spotykać? Mąż o spotkaniu z rodzicami czy rodzice narzucali termin i czas odwiedzin? Japierdole....:O :O

Gość mamadosia
mąż kazał się wyprowadzić od rodziców. Rozumiem A co ma mąż do goście , z którym mieszkasz teraz (31 lat ma)? Przecież nie mieszkasz już z pierwszym mężem. Nie tak?

Gość Jolantaferguson3
maz mowil kiedy mam sie z rodzicami spotykac a kiedy niemoge aojciec mial focha

Gość Jolantaferguson3
on ma 31 lat i to moj 1 maz o co ci chodzi jakie goscie?

To jest przerobiony tekst z innego tematu. Tam było o tym, że rodzice się wpieprzają. Ktoś zamienił tylko miejscami "rodzice" i "mąż", nie zajmując się przerobineniem czegokolwiek innego w poszczególnych zdaniach i całym tekście. Dlatego nic nie da się zriozumieć

Gość Jolantaferguson3
nieprawda mam taki sam problem tylko inny i niechcialo mi sie pisac wiec wlozylam moje zeczy i wrzystko pefect co mam zrobic moze powiem komus zeby zglosil to na policje ale on mnie nie spuszcza z oka z kim gadam ale teraz w robocie jest i ja w lazience siedze z laptopem bo tam niema kamery