Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Czy uzywacie jakis tabletek do.......

Polecane posty

np. wlosy & paznokcie i tym podobne? Czytalam kiedys artykul pl "Nabici w pigulke" mowil on o tym ze cale te biznesy farmakologiczne propaguja ich srodki ale to calyt pic na wode ktory nie dziala,ze to tylko taka autosugestia, ludzie wierza we wswzystko, ze nalepiej wyciagac witaminy z jedzenia niz kupowac tabletki, dlatego moje pytanie czy ktores z was ktore stosuja jakies preparaty np na poprawe wlosow, rzeczywiscie sa skuteczne?

Gość oczywiście że nie działa
one mogą nieco poprawić ogólną kondycję organizmu (np te capivity i inne witaminy) tak i czasem dzięki temu mamy nieco ładniejsze włosy czy paznokcie, ale ogólnie to efekty są niezauważalne. Zresztą z suplementacją to jest tak, ze organizm rzadko kiedy to przyswaja, bo witaminy powinny być dostarczane z pożywieniem a i wtedy też organizm nie wszystkie przyswoi i ważne by pożywienie było różnorodne i zdrowo zbilansowane na co dzień. Na paznokcie to mogę coś polecić do wcierania, ja nie potrzebuję, ale kobietki zachwalają więc może i działa: http://esentia.pl/Gal_Odzywka_keratynowa_p26256.htm