Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko się załaamać

Czy Wy też popełniłyście ten błąd?

Polecane posty

Gość tylko się załaamać

Czekałyście z seksem do nocy poślubnej, a po ślubie okazało się, że Wasz mąż w ogóle nie ma temperamentu?

Gość tylko się załaamać
Zazdroszczę Wam :O

Gość phi___
Mnie moja wzięła na temperament. Po ślubie okazało się, że ona chciałaby raz z życiu, no może ze dwa razy... Odszedłem bez żalu...

Gość tylko się załaamać
Ja się ruchałam, ruchałam, ale z poprzednimi partnerami. A mężowi tak dałam się omotać, że uszanowałam jego religię :O Obiecywał, że po ślubie nie będzie żadnych tabu, a kochamy się od święta :O Nawet dziecka pewnie nie będzie, bo żeby zaciążyć, trzeba się pieprzyć !!!

Gość wiesz co nie martw się
ja trafiłam raz na chłopaka kawał drewna z niego był, musiałam go uczyć, namawiać o jeny jaki on zacofany był...ale z czasem był coraz lepszy, no może jemes bond to z niego nie wyjdzie ale ....

Gość kkhkh
Czego sie spodziewałas skoro wytrzymał do ślubu i nie błagał to znaczy ze zle mu nie było bez sexu

Gość tylko się załaamać
No właśnie nie wiem, na co ja liczyłam :O:O:O Kochanka nie szukam, kocham męża, jest najcudowniejszym, najczulszym człowiekiem na świecie! Tylko ten seks... :O

Gość SPRIT
a ja wytrzymalem do slubu bez pieprzenia a trwalo to ladnych pare lat w sumie nie wiem co mi to dalo moze tylko próba harakteru i nie jestem jakims ozieblym samcem uwielbiam sie pieprzyc i sprawiac rozkosz swojej kobiecie ale szcerze jest mi cie zal bo to dupek twoj facet jak nie che sprawiac ci rozkoszy DUPEK

Gość tylko się załaamać
Wyobrażacie sobie faceta, który nie chce pieprzyć swojej młodziutkiej, kochającej seks żonki? :O

Gość tylko się załaamać
:O :O :O

Gość tylko się załaamać
Powiedzcie mi, czy seks jest ważny? Czy ja dam tak radę przez całe życie?

Gość Dar--s
ja mam problem odwrotny - tzn ja chcę a moją żona nie - do soboty mi to przeszkadzało - przez wiele lat próbowałem coś zmienić... problem rozwiązał się inaczej... moja dawna przyjaciółka jest teraz dla mnie kimś kim żona raczej nigdy nie będzie.

Gość bajabongo 123
Nie popełniłam tego błędu. W zasadzie to poszukiwałam tego tematycznie topicu. Jestem w długim związku, 7 letnim. Seks był po jakichś 4 latach, i to bardzo bardzo rzadko i bardzo bardzo niewiele. Od 2 m-cy mieszkamy razem - i szok! chyba go nie pociągam. Oficjalny powód to taki, że nie jestem już taka jak dawniej. Bo jak mam być, kiedy po powrocie do domu trzeba zrobić obiad, wyprać pranie, napalić w piecu.... Mam specjalnie do tych czynności zakładać pończochy i elegancko wyglądać, żeby sie sadzą ubrudzić???? Popełniłam natomiast błąd, że przez 7 lat spotykania się, nawet gdy byłam chora, źle się czułam, zawsze byłam ubrana i umalowana porządnie, jak się spotykaliśmy, choć często nie miałam na to ochoty. Teraz on ma problem, bo przez 7 lat nei widział mnie w dresie, a to podobno obniża jego zainteresowanie seksualne moją osobą, sex jest 3razy w miesiącu - teraz, gdy odkryłam, jaki może być fajny..... Kiedyś na mnie narzekał, że jestem aseksualna i oziębła, teraz on się zachowuje tak, jakby dymał jeszcze z 7 lasek prócz mnie, a ja jestem ta , którą on oczywiście kocha i szanuje..... I jak tu brać ślub ? Cieszę się, że to nie wyszło po ślubie, albo gdybym była w ciąży - wtedy wiadomo, wygląda się średnio..... I bioało by bardziej.

Gość uuuuuuuuuuuuuuppppppppp
:O

Gość ja przestowałam
przed ślubem i jest ok

Gość uuupppppppppppppppp

Gość autorkaa teematuu
Dostanę na łeb z braku seksu :O