Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anette_5

Takiego mieć do Nich pecha!

Polecane posty

Gość anette_5

Witam,muszę się wyżalić.Jak w temacie,chodzi o mężczyzn.Jak mówią mi znajomi,że taka kobieca,inteligentna,ładna i wykształcona i chce być sama?Już brak mi sił do tego pecha i samotności.Nie wierzę zabobonom,ale jak byłam 20-tolatką to moja stara wdredna ciotka,ktora byla zazdrosna o moje sukcesy,przepowiedziała chyba w złą godzinę jedno zdanie,które waży teraz na moje życie.Jak zjawi się już facet,zakocha to albo nie jest gotowy,albo się nie wiem wstydzi,boi mnie...Albo jakiś stary,który ma ma wizję co do swojego życia jak z bajki.Już na te pochwały ze strony znajomych robi mi się mdło i słuchać mi się nie chce!I co z tego?Niby mam wszystko i nic.I tracę wiarę na znalezienie Jego,bo albo już ich nie ma,albi ja mam tekie gówniane szczęście.Podniesie mnie ktoś na duchu?Pozdrawiam

Gość uwaga pasztet o wysokim
mniemaniu wylewa żale !

Gość anette_5
pasztet,czyli ciągle masz na myśli siebie:)tak ci to uwiera,nie smuć się!Wyładniejesz!;)

tylko ja nie mam problemów z facetam :p🖐️

Gość anette_5
Zależy jakich tych "facetów"posiadasz:);) Może tylko takich,którzy portki mają.Gratuluję,paszteciaro!Jak sama się zwiesz.:)

Gość anette_5
Chociaż problemów możesz nie mieć,bo oni wielbią głupiutkie gąski,a ty do nich się zaliczas.To ja już wolę problemy:)

takich jacy mi pasują :D a u ciebie już widzę dlaczego taka "piękność" jest tak zdesperowana ,że szuka nawet w necie :D wystarczyły dwa twoje posty. Pozdrawiam samotną desperatkę 🖐️

Gość Ewaldi
Cześć Aneta :) przyznaj się bez bicia ilu facetów pogoniłaś do tej pory i z jakiego powodu , żadnego nie żałujesz ?

Gość anette_5
jeden miał za małego penisa drugi lubił smarować mi sutki borsuczym sadłem trzeci okazałs ie księdzem :classic_cool:

Gość anette_5
pogoniłam także sobowtóra karola wojtyły , który chciał mnie zbawić w zamian za drobne usługi seksualne

Gość anette_5
Podszywacz,jest jak bumerang!zawsze wróci;) 1piętra wyżej podszywacza wywody;)

Gość anette_5
Evaldi,może nie pogoniłam,ale sami stwierdzili,że nie podołają moim wymogom.Ja sama sobie stawiam wysoko poprzeczkę ale i im też.:)

Gość anette_5
próbuję podrywać chłopaków przez domofon :classic_cool:

Gość anette_5
do paszteta:widzisz ja napisałam wyraznie,tylko nie czytasz ze zrozumieniem.Wiem,ludzie otyli mają problemy wielorakie.Nie pisałam,że szukam tylko stwierdzam coś.Twój wpis mi wystarczył,żeby wiedzieć jakim jesteś tumanem.:):)

Cezar,dla ciebie zrobię wyjątek.Musisz chodzić,ale jak w szwajcarskim zegarku!Za mną!;)kilka kroków.')

cezar,nie każdy ma ten fetor,ktory ty masz i o którym raczysz tak pamiętać.Idz się umyj na kafe woda nie leci;):)a zapomnisz o swoim brudzie szybko!No do roboty,szoruj się!

No jak się dobrze wypucujesz,to na Wielkanoc ci wystarczy.Takie 2in1!;)A ile cezar zaoszczędzisz i skóry i wody!

No to widać jaki z ciebie gospodarz.Panujesz tylko na kafe,a obejścia nie przypilnujesz,nieladnie!:)