Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubekkk

nudno dzisiaj- wiec pogadajmy... ZAPRASZAM

Polecane posty

hmm ja? ;) coś fascynującego ... problemy osobiste odpadają xD studenckie też zapewne ;p więc hmmm np w Lublinie nie dzieje sie nic fascynującego, a wy gdzie skąd się teraz nudzicie ?:)

Gość agaagusia
ja trojmiasto a pozostali?

nie wiem, o czym kolwiek nawet o pogodzie ;/ ciężkie dni nastały .. Ale coż dobra mina do złej gry to podstawa :) Princesso skąd jestes :) sorki za przekrecenie pseudo

no ciezki dni ciezkie wczesnie sie robi ciemno i od razu sie odechciewa wszystkiego i wieczor sie tak dluzy a ja nie mam co ze soba zrobic Łódź

Gość ciekawa marysienka
No nudno;) A co dzieci nie macie do nianczenia;):?

Gość nie_frajerka
a ja mam depresje....jest mi zle...weszlam tutaj zeby oderwac sie troche od rzeczywistosci ale nie udaje mi sie!...nie moge do cholery pracy znalezc:(:(

nie_frajerka nie martw sie nie jestes jedyna :) ja tez nie moge tak mysle ze jeszcze miesiac dwa i czas sie spakowac i wyniesc

Gość nie_frajerka
Ja mam taka sytuacje ze musze zostac w kraju!poprostuy warzne sprawy tutaj mnie trzymaja...i mam juz tego nie raz dosyc!..jutro mam jakas rozmowe o prace ale wszedzie tak marne zarobki..PS z Krakowa jestem :/:( ...nie wiem juz jak i gdzie szukac:(

Każdy ma chyba jaką depreche, mnie do grobu doprowadzi facet, was brak pracy. Ale nie martw sie, i dla ciebie sie praca znajdzie :) szukasz cokolwiek czy masz konkretne ukierunkowanie? :)

Gość podszywacz od zawsze
wazne wazne wazne 😠 :P quick po co ci znowu stopka?

Gość nie_frajerka
Dotychczas pracowalam w sklepie odziezowym i w hotelu wiec tylko pod tym katem szukam! Tylko ze studiuje zaocznie a wszedzie potrzebuja pelna dyspozycyjnosc! Naprawde jestem zalamana a mam taka sytuacje ze naprawde jak nie bede zarabiac to marny los moj i mojej rodziny...Moze to nie depresja tylko totalne zmeczenie zyciem :/

nie znam krakowa, a chciałabym ci pomóc :( kurcze może w końcu ci się uda ja bede mocno trzymac kciuki!! a może jakiś eclerc? ja w lublinie tak pracowalam, tzn na kasie przez firme leader service, 6 zl za godz.i kiedy chcialasm pracowalam, ciezko bylo ale prace mile wspominam :) moze tak sprubuj!

no nie halo ;/ ale to długa historia, mam swoje potrzeby a on hmmm ma je głęboko w tyłku, jak nie wiemy o co chodzi to zawsze chodzi o .... nie tym razem nie o pieniądze a o ...sex ;/ no ale to nie to forum :P

nie da rady, już próbowałam, to jest długa skomplikowana historia ;/ ale czasem rozumie lesbijki dzieki temu xD