Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 24 latka

chłopak z którym jestem od pół roku właśnie mi oznajmił

Polecane posty

Gość do załamana 24 latka
a on nie jest uczciwy, cieply, zabawny, czuly? :O

Gość dadefef
Jakby napisała to dziewczyna,to byście napisały,że on powinien to zrozumieć, a jak jest na odwrót to padają oskarzenia ze on jest nie halo etc. :D zepsute idiotki

Gość skad to do wynalazlas
cale szczescie, ze sie zaczelas zastanawiac nad tym juz teraz i przeprowadzilas z nim te rozmowe, bo wyglada na to ze to jakis ciezki przypadek ! :) ... moze po slubie by Cie w burke ubral :) :)

Gość załamana 24 latka
a on nie jest uczciwy, cieply, zabawny, czuly? uczciwy owszem jest, ciepły powiedzmy że też czuły już niespecjalnie bo to wymagałoby jakiejś bliskości fizycznej a on od tego ucieka jak od ognia do zabawnego mu daleko, nigdy na żadnej imprezie z nim nie byłam:( podejrzewam że imprezowanie to też grzech sorry, może jestem trochę zgryźliwa, przejdzie mi, po jakimś czasie, nie wiem co ja z nim robiłam przez ten czas:( a najgorzej dopiła mnie ta jego fascynacja 'zakonnicą Anią'

Gość rodziną się nie przejmuj
w ogóle, albo powiedz im prawdę, że w pewien sposób zdradził Cię z inną, więc to zakończyłaś. Wiem, że teraz jest Ci ciężko, jak z najbliższej osoby wychodzi zimny drań to zawsze jest szokiem, ale za parę dni będziesz dziękować wszystkim pogańskim i prywatnym Bogom lamki ;D Naprawdę uniknęłaś dużo cięższego szoku, wyobraź sobie, co by było gdybyście wzięli ślub i on by cały czas latał z tą Anią. Bo przecież by sie nie przyznał, gdybyś go do muru nie przycisnęła. Święci oboje tacy, że jedno warte drugiego, on już teraz puszczalski, przynajmniej platonicznie bo inaczej nie da rady, ona też pewnie anielica wiedziała, że jej ukochany ma dziewczynę. Ci sekciarze to najgorsze padliny, nikt takiego zła nie wyrządza innym, jak oni. Wszystko sobie potrafią sprytnie wytłumaczyć, że wszyscy inni grzeszą, tylko nie oni. Powtórzę jeszcze raz, wygrałaś los na loterii, że tak na spokojnie i bez zadymy pozbyłaś się tego psychola. Jeszcze by Cię, już jako żonę czyli coś co do niego należy, pobił kiedyś za nieprzyzwoite noszenie koszulki na ramiączkach, te typy tak mają. Mojej znajomej ojciec, też leżący krzyżem w kościele większą część życia, tak prał matkę i córki żeby byly przyzwoite, że nieraz kończyło się wizytą policji wzywanej przez sąsiadów.

on lubi zakonnice? :O daj sobie spokoj z takim moherem, ale tez swieta nie jestes, bo nago sie piescilas

Gość co sie dziwisz
zakonnica Ania nie domaga sie dowodu milosci, czyli on nie ma stresa ze bedzie kiedykolwiek musial robic to, co mu nigdy w zyciu nie wyszlo, wiec jego ego bedzie sie bezpiecznie asekurowac na zapiecku oszustwa. Dla faceta jedna z najgorszych porazek to gdy mu nie staje albo ze z innego powodu nie moze miec seksu. Wyglada na to, ze Twoja chec bliskosci byla dla niego niemozliwa do spelnienia ale nawet nie mial na tyle jaj, zeby sie do swojej niemocy przyznac.

Gość a ty cwaniaczku co
sie powyzej dopisales, moze jestes taki swiety ze nago sie nie piesciles? co w tym w ogole nieswietego, poje.bani jestescie?

Gość kochana uczciwy to on tez
nie jest, zdaje sie ze o Ani ci nie powiedzial wczesniej zabawny tez zajezyscie, skoro na zadne party z toba nie poszedl byz sie zdziwila ile jeszcze przykrych niespodzianek w nim siedzi, takie oszolomy sa zwykle psychopatami i lepiej sie trzymac od nich jak najdalej - ten twoj ex tez, skoro osmielil sie krytykowac twoj stroj w lecie, tylko psychopata tak robi.

nie piescilem sie nago z zadna i nie chcialbym dziewczyny, ktora juz przed kims z bielizny wyskoczyla

Gość bo jesteś niedobioną
niedorajdą, nie wartą splunięcia....

Gość bo jesteś niedorobioną

Gość hehhh....
a ja myślę, że jak go zostawisz-to będziesz kiedyś żałować mało jest facetów, którzy myślą o czymś innym niż seks-jako najważniejszym w związku kiedyś to zrozumiesz ja teraz, po wielu doświadczeniach życiowych-takiego faceta nie zostawiłabym tylko cieszyłabym się na tą chwilę po ślubie i tyle doceń go

Gość nmhjih
daj spokój chłopakowi, racja ty go nie kochasz więc lepiej nie marnuj mu życia

Gość więcej takich jak ta hehhh
i ta pod spodek, popyt na wibratory nie zmaleje, może założę sklepik.....

mylicie sie. po prostu szukam tej odpowiedniej, na pewno nie takiej, ktora juz przed kims gaci sie pozbyla

Gość nie znajdziesz a jak cię która
weżmie za rękę i zobaczy,że masz włosy pomiędzy palcami, to ucieknie z krzykiem..... aaaaaaaaaakoniotrzepacz

Gość koniobijcow dzieczyny nie chca
wiec nie musisz sie martwic ze bedziesz sie z kims nago piescil. chyba ze a samym soba.

Gość hehh to wiesz gdzie go szukac
sekta neo czeka na ciebie z otwartymi recyma, tam sami tacy :) milej zabawy!

Gość do hehh
"ja teraz, po wielu doświadczeniach życiowych-takiego faceta nie zostawiłabym tylko cieszyłabym się na tą chwilę po ślubie i tyle" ... a co Ty za ciezkie doswiadczenie z tym zwiazane mialas ? Ja z moim obecnym mezem po raz pierwszy kochalam sie 3 tygodnie po pierwszym spotkaniu. Wspaniale sie dobralismy, kochamy sie mocno wiele lat po slubie, mamy dwoje wspanialych dzieci i seks jest dla nas nadal bardzo wazny. Nie wyobrazam sobie wyjsc za kogos kogo znam tylko ze sztywnych randek w kawiarni ... Wspolczuje tym wszystkim sfrustrowanym ktore albo z tego wszystkiego zatracily wszelkie naturalne potrzeby albo sobie to juz z tej dewocji wmowily. A jeszcze bardziej wspolczuje waszym mezom ;)

a ja tez nie chce dziewczyn, ktore chedorzyly z kims

Gość do robaczek41
a w ogole masz cycki?

Gość zdejm kapelusz
hehh zwyczajnie cierpi na ozieblosc i probuje do tego dorabiac jakies teorie, tak jak ex autorki wymyslil ze on taki religijny bo mu nie staje. Bardzo to tworcze i oryginalne ;P

Gość był z Tobą a oglądał się
za innymi... co za hipokryzja

Gość zdejm kapelusz
dziwne to nie jest, fanatycy religijni ZAWSZE sa hipokrytami

Gość hehhh.....
"do hehhh....." słuchaj- a właściwie czytaj to, że mam pewne doświadczenia i radzę jej w ten sposób nie znaczy, że nie lubię seksu czy go nie uprawiam wyobraź sobie, że także jestem w związku w którym na seks nie czekaliśmy zbyt długo, a właściwie prawie w ogóle-tak jak u Ciebie w związku chodziło mi o coś innego (o moich doświadczeniach pisać nie będę bo to zbyt przykre i intymne)- mianowicie o to, że ten facet ją kocha i to się liczy, jeśli ma takie zasady a ona go kocha to dlaczego nie poczekac? trafiła na faceta, który ją pokochał, ona kocha też jego-bo chyba w innym wypadku by z nim nie była więc dlaczego tego nie doceni??? trzeba doceniać naprawdę

Gość sie ciesz ze ci przebaczyl
ze juz z kims swawolilas

Gość zdejm kapelusz
kocha ja bardzo, z tego wzgledu takszybciutko sie zwinal i z tej milosci do autorki bujal sie wczesniej z Ania, z czystej milosci rowniez unikal czulosci z nia. Gratuluje zmyslnosci detektywa.