Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whenyoubuy

Dlaczego moja dziewczyna nie chce zrzucić troszkę kg ?

Polecane posty

Gość Whenyoubuy

Piszę do was kochani bo mam pewien problem z swoją narzeczoną.Na początku muszę powiedzieć że jeśli chodzi o nią to bardzo się mi podoba ale troszkę przeszkadza mi w niej lekka nadwaga.Jakoś zawsze podobały mi się szczupłe dziewczyny no ale miłości się nie wybiera.Chodzi o to że moja dziewczyna się odchudza tylko na słowa :) mówi o tym bardzo dużo,wymądrza się na lewo i prawo a je ciągle jak opętana , w dodatku nie uprawia żadnego sportu .Nie wiem może to śmieszne ale dlaczego ona ciągle mówi że się odchudza a tego przecież nie widzę bo jest taka jaka jest dalej czyli ma nadwagę.Nie mogę jej przecież powiedzieć że się mi nie podoba taka bo by się zaczęła kłótnia , nawet dać jej do zrozumienia to lada wyczyn.Ona ciągle je i je i nie zwraca uwagi na kalorie a mimo to ciągle się odchudza a jakoś efektów nie widać.

Gość kaskadka
ile wazy i ile ma wzrostu?

Gość Whenyoubuy
Z tego co mi wiadomo to ma 168cm a waży 65 kg oficjalnie a jak jest naprawdę to nie wiem , wydaje mi się że będzie ważyć 75kg

Gość kaskadka
zacznijcie czynnie spedzac czas. Jezdzic na rowerach, jakis basen czy cos. Ale nie mow jej ze wiesz trzeba schudnac czy cos. Poprostu daj pomysla ze bedziecie robic cos razem

Gość Mertoro
Jeśli teraz jest gruba, będzie jeszcze większa, bo uważa, że prawdziwe piękno jest we wnętrzu, a im tego wnętrza więcej, to i więcej jest w niej piękna.:)

Gość Whenyoubuy
Na rower staram się ją wyciągać co jakiś czas ale zawsze jadę sam bo jej się nie chce.Woli siedzieć przed komputerem albo iść do koleżanki na pogawędki .Chciałbym żeby moja dziewczyna była chuda i seksowna.

Gość ales Ty glupi chlopie
no rozumiem zeby ci zalezalo na jej zdrowiu a ty biedaku sie martwisz ze ona nie jest chuda i seksowna, wpsolczuje tej Twojej kobitce, jak potrzebujesz chudej to znajdz sobie chuda, po co trzymasz kawalek slodkiego cialka przed innymi, na pewno znalazlby sie amator wiekszej pupy i kochalby ja bezwarunkowo i nie przeszkadsloby mu wcale te pare kilo wiecej

no facet, prowo jakieś, czy co?? widziałeś, jaką kobietę bierzesz, nie pasuje?? to zmień i nie truj tu na forum, jak ci źle bo się nie możesz przed kolegami pochwalić kobietą-wieszakiem. a druga sprawa... gdzie ty masz oczy, men?? chude to seksowne?? no weźże przestań. nie łapię zupełnie jak dorosłemu facetowi może podobać się bliżej nieokreślone coś o figurze młodego chłopca. chociaż różne są zboczenia na tym świecie...