Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvadaxcv

Jaka prace mozna wykonywac w domu??? tylko powazne odpowiedzi

Polecane posty

Gość vvvadaxcv

Wykluczam klikanie w reklamy, wplacanie kasy komus na konto ze niby za wplacenie dostane 10 tys i innych takich sciem. Zwolnili mnie z pracy, nie mam na zycie a pracy nie moge znalezc :( Co moge robic zeby chociaz zarobic pare groszy. Sprzedaz na allegro tez odpada bo nie mam czego sprzedac

Gość ja zdalnie projektuję
layouty do stron internetowych :p

Gość vvvadaxcv
nie moge odpoczywac bo nie zarobie grosza, stron internetowych nie potrafię robić :( :( :( zostało mi 100zł a samych rachunków muszę zapłacić 400zł :( Chodzę i pytam o jakąkolwiek prace i nic... :(

Gość a dlaczego w domu
nie możesz tym czasem roznosić ulotek,reklam,banki dają taka pracę

Gość no kochanie
Na skrecaniu dlugopisow to sie nie dorobisz. A co można , a co potrafisz ?

Gość vvvadaxcv
pytałam o ulotki i tez nie potrzebuja. Mieszkam na wsi w poblizu malego miasteczka, gdzie ciezko o prace... Interesuje sie kosmetyka i jestem w trakcie studiow w tym kierunku, po kursie stylizacji paznokci ale klientek nie mam zbyt wiele bo nie ma chetnych. Od czasu do czasu przyjdzie znajoma i nic poza tym. Pracowalam juz w dwoch firmach na produkcji, w sklepie, jako kelnerka i opiekunka do dziecka. Nie moge wyjechac do wiekszego miasta bo mieszkania sa drogie i nie bedzie mnie na niego stac z wyplaty ok 1000zl :( Moglabym nawet sprzatac... Pisze ogloszenia w internecie, dzwonie i nikt nie potrzebuje pracownika :(

Gość Laurka0905
Jeśli szukasz dodatkowego dochodu dołącz do nas i zarabiaj na sprzedaży produktów do domu firmy Betterware. Zasady i korzyści: - zarabiasz na każdym produkcie 30%, - brak limitów i wymogów, kupujesz ile chcesz i kiedy chcesz, - składasz zamówienie kiedy masz ochotę nie obowiązują żadne terminy! ( Internet, telefon lub faks), - co miesiąc nowy katalog, a nim dużo nowości i mnóstwo produktów w promocji - brak konkurencji! jesteśmy jedyną firmą w Polsce, która ma tak duży asortyment w jednym katalogu, - zamówienie przywozi Ci kurier prosto do domu, - nie musisz wykładać swoich pieniędzy!!! Masz 14 dni aby spłacić zamówienie - prezenty dla nowych przedstawicieli - pracujesz w godzinach dogodnych dla Ciebie, - zero ryzyka możesz tylko zyskać - więcej informacji na WWW.betterware.pl (mój numer przedstawiciela to PL- 46989) - katalogi są wysyłane za darmo -nie ma żadnych opłat Po rejestracji bezpłatnie wysyłam katalogi oraz materiały dodatkowe WWW.betterware.pl kontakt:laurka0905@onet.pl

Gość ROKSAnka i ...
i przede wszystkim unikaj takich betersrare... nie daj się podejść... chociaz tyle napiszę...

Gość faafaffa
ja handluje domenami internetowymi

Gość gość
Mam konto na TM i sprawdziłem wypłaty działa w 4 miesiące zebrałem prawie 600 $. zaletą jest to że można wypłacać już od 2$ a pieniądze otrzymamy w kilka sekund. Zebranie tej kwoty zajmuje około 2 tygodni i kilka dodatkowych opcji dla bardziej wtajemniczonych 10% z inwestycji w 55 dni daje radę. sprawdźcie sami polecam link do rejestracji https://trafficmonsoon.com/?ref=marekgol piszcie po rejestracji to podpowiem jak działać M