Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolcia_30

czy warto

Polecane posty

Gość pod Lodzia a dokladniej gdzie
no to droga kolezanko! :D pomysl ekstra, dobrze wszystko zorganizuj, proponuje ulotki reklamowe poroznoscic w najblizszej okolicy sklepu i do dziela! :D powodzenia zycze i mnostwa kasy :D

Gość lolcia_30
kurcze tak ciężko wcelować w coś co się przyjmie na dlużej ... :(

Gość lolcia_30
DZIĘKIIIIIIIIIIII :>:>:>:>:>:>:>

Gość lolcia_30
miało być :D:D:D:D:D:D:D:D:D :P

postaraj się o dofinansowanie z Unii :) jeśli dobrze się za to zabierzesz, to może coś dostaniesz na rozkręcenie interesu. jeśli chodzi o Twoje obawy: one zawsze się pojawiają. Moi rodzice wiele nerwów stracili w momencie, gdy otwierali firmę. Dużo więcej ryzykowali niż Ty, bo nie dosyć, że musieli lokal dobry znaleźć na produkcję, to i maszyny kupić, więc mnóstwo kasy musieli zainwestować. A zyskali na tym bardzo :) zaryzykuj Kochana! 🌼

Gość lolcia_30
wyobraż sobie że właśnie piszę Biznes Plan żeby dofinansowanie dostać z Unii, może się uda. Jestem po urlopie wychowawczym i chcę coś rozkręcić na własną rękę :)

no to ekstra! słuchaj.. ja sobie zapiszę w zakładkach Twój temat :D mogłabyś zdawać relację ze swojego interesu? Jak Ci się wiedzie etc? 3mam kciuki, żeby Ci się udało

Gość lolcia_30
super, dzięki za wsparcie. Jak już rozkręcę to podam adres i zaproszę, bo pewnie jesteś z Łodzi :D

pewnie, że jestem z Łodzi :D i obiecuje Ci, że jak już otworzysz sklep, to przyjadę specjalnie do Ciebie i kupię coś :D masz już jedną klientkę zagwarantowaną :D

Gość lolcia_30
no proszę. Widać że nie trudno znaleźć klientów - biznesu jeszcze niema a już są chętni :D w takim razie do zobaczenia :)

Gość lolcia_30
może jakiś rabat za wsparcie będzie :D

Gość lolcia_30
WOW WOW WOW dla ciebie specjalnie sprowadzę hełm oryginalny :D:D:D

hehe :D po prostu wiem jak to jest otwierać własną firmę. Może ja osobiście tego nie robiłam, ale widziałam na własne oczy ile trzeba wysiłku i chęci w to włożyć. I dzięki temu nie jestem "zielona" pod tym względem :D

Gość lolcia_30
dla kogoś jeszcze? kto chętny na chełmy niemieckie :):):):P

lolci_30 jeżeli jeszcze zaglądasz na te forum to proszę odezwij się, gdyż ja również zamierzam otworzyć taki sklep (na razie to tylko plany) z niemieckimi produktami tylko ja bym się skupiła na przemysłówce a najbardziej na chemii gospodarczej na miejskim bazarku. Jestem ciekawa jak Ci idzie interes czy to w ogóle ma racje bytu mieszkam w 20 tys. miasteczku na wschodzie i u nas takich rzeczy nie można kupić.