Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seku

Do dziewczyn...szybko i na temat

Polecane posty

Gość seku

Mam do was pytanie, mam ładne ciało jedyny minus to że jest strasznie owłosione. Pytanie jeśli mam pieniązki to warto zrobić sobie depilacje laserową ramion ( rzadko kto ma tam włosy ) i klatki piersiowej i brzucha nie o to chodzi że mam tam włosy ale ich gęstośc jest porażająca, kiedyś gdzięs przeczytałem na necie perski dywan. Chciałbym żeby było ich mniej tak jak ma większość. Czy jest to trwałe i czy skuteczne dla chłopaka. Pozdrawiam

Gość seku
:) tu najwięcej osob siedzi

Gość Ty jestes mezczyzna
?? Znajdz kobiete, ktora lubi owlosienie. A sa takie, na pewno. Sama uwielbiam i nie chcialabym zeby moj facet byl gladki jak pupcia niemowlaka :O

Gość podobnooooooooooo
żeby dowiedziec sie czy kobieta bedzie dobra kochanka* trzeba zadac jej pytanie czy lubi owlosionych facetow ;) im bardziej lubi tym bardziej "dzikie" zachowania są w jej stylu i tym lepszą kochanka* będzie :P depilacja laserowa usuwa włosy wraz z cebulkami,czyli bedziesz łysy a to juz nie fajne ;) dla kochanek :P *KOCHANKA=zachowanie w łóżku nie taka co rozbija małżeństwa :P

Gość magdamagdalena
wiele kobiet lubi owłosienie u facetów.

Gość seku
może i lubi ale ja w życiu nie widziałem bardziej owłosionego typa, żeby było tego cholerstwa przez pół mniej to wyglądało by ładnie i estetycznie,

Gość magdamagdalena
zawsze możesz się podgolić, podciąć kłaki, przerzedzić maszynką.

Gość seku
one są tak geste jak na głowie prawie masakra, nie widać przez nie nic nie jestem jakimś metroseksualistą

Gość Ty jestes mezczyzna
No ale co? Wygladasz jak misiu az? Nie wyobrazam sobie az takiego owlosienia by bolo za duze ;) Natomiast kkropne by bylo jakby go bylo za malo. Jak dla mnie oczywiscie ;)

Gość seku
no właśnie tylko chciałem przerzedzić żeby to fajnie wyglądalo, wyglądam jak misiu przez to owłosienie. Nie chce usuwać do zera no może tylko na ramionach a tam żeby było mniej, tylko czy to skuteczne jest i nie wyrzucę pieniążków w błoto

Gość Ty jestes mezczyzna
a moze wrzucilbys zdjecie? Oczywiscie owlosienia tylko (i to w przyzwoitych miejscach :P ), bez twarzy ;) Wierzyc mi sie nie chce, ze jest az tak "zle" jak mowisz ;)

Gość seku
kurcze nie mam takiego zdjęcia i nie mam czym zrobić ale tak jest

Gość seku
widziałem znaczy czasem kogoś strasznie na plecach owłosionego dla mnie to ochyda

Gość Ty jestes mezczyzna
No moj wujek mial wlosy na plecach. Na plecach moze faktycznie przesada. Ale szkoda by bylo jakbys sobie zaczal na klacie i brzuchu wyrywac...

Gość seku
no właśnie wiadomo jakbym się pozbył wszystkiego to byłoby to śmieszne ale chociaz trochę tylko czy nie pojawią się nowe mieszki

Gość zonajednegomeza
z laserem to nie tak latwo...!! za pierwszym razem sie ich nie pozbedziesz!! bedziesz musial powtarzac zabiegi do skutku....5...10....razy....szkoda kasy! lepiej znajdz sobie laske ktora lubi owlosienie:-) ja lubie jak facet jest owlosiony:-) przynajmniej wiem ze kocham sie z facetem a nie dzieckiem:-)

Gość Ty jestes mezczyzna
no ja tez nie wyobrazam sobie, zeby tego owlosienia moglo byc za duzo... Za malo - zle. Ale za duzo...? ;)

Gość chyba żartujesz
:) wiesz ile dziewczyn kręcą takie włosy :)? toż to prawdziwy afrodyzjak :) a niewielu facetów takie ma, z reguły 5 włosów na krzyż na klacie

Gość seku
a to chyba zrezygnuje :) z tego laseru...., chociaz mam takie fajne mięsnie ;)

Gość mięśnie czuć też
pod włochatą pierzynką :P

Gość bŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁe
Mnie nie kreca 😠 ...to oblesne...

Gość a mnie kręcą
:) nie kręcą jedynie w miejscach intymnych :) tam faceci częściej powinni coś ze sobą robić :)

Gość seku
myślałem ze to jest mniejszość zdecysowana ale się myliłem :)

Gość Mmmmm ja tez uwielbiam
i zarowno na ciele (nawet nadmierne owlosienie, jak ma autor topiku) jak i w miejscach intymnych ;)