Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena21

Czy coś ze mną nie tak ?

Polecane posty

Mam chłopaka...jestesmy razem od roku... Nigdy nie nadużyłam jego zaufania ani on mojego, mimo to boje mu sie o czymkolwiek powiedziec, np ze bylam gdzies wieczorem z kolezanka. Wiem ze on nie ebdzie mial o to pretensji (nalezy do ludzi rozgranietych), ale mimo to boje sie mu powiedziec. Zazwyczaj pozniej przypadkiem on dowiaduje sie ze gdzies tam z kims była, i uwaza ze powinanm mu mowic o takich rzeczach, bo odnosi wrazenie ze cos przed nim ukrywam. Tak wcale nie jest. Boje sie, zwyczajnie sie boje...choc sama nie wiem dlaczego i czego ;/

Ale to nie jest kłamstwo...Ja nic złego nie robie. Aon sie denerwuje ze robie z niego potwora, ze boje mu sie o tym powiedziec.

Gość patka2
Madziu ;)) nie bój się mówić swojemu kochanemu ze gdzies wychodzisz czy cos .. uwierz mi kolezanka ma racje szczerosc umacnia zwiazek .. sama sie o tym przekonalam ... ;/ sama jestem ze swoim chlopakiem 8 miesiecy .. i takze nie chcialam o niczym mu mowic ale teraz jest mi naprawde lzej ;) jest nie tlyko moim chlopakiem ale takze przyjacielem ;)