Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena21

Dbrze dla zwiazku czy nie ?

Polecane posty

Ani ja ani moj chlopak nie rozmawiamy o tym co bylo przed tym kiedy sie poznalismy... On nie wiem o moich poprzednich partnerach , ja nie wiem o jego..... Jak wejdziemy na ten temat on raczej nie chce o tym mowic... A mnie torszke to jednak interesuje ... Czy to dobrze ze on milczy ?? Czym to moze byś spowodowane ?

Niby tak... Ale wiecie jak to jest, jak sie cos wie o jego byłej... Potem prędzej czy później coś się nta ten temat złośliwego powie...a to raczej nie pomoże w zwiazku..

Gość Ja z moim tez tego tematu
nigdy nie poruszalam. I w moim przypadku to raczej mnie w ogole nie interesuje i jak kiedys probowal zaczynac rozmowe na ten temat to ja krotko ucinalam albo zbywalam go. Przestal. Nie interesuje mnie co bylo wczesniej ;) I zeby nie bylo, ze mam cos do ukrycia - byl moim pierwszym ;) Ale mnie nie interesuje co bylo zanim mnie poznal ;)

Gość moze nie mial
nic ciekawego do powiedzenia :) dlatego wiesz wszystko

ja uważam, ze to zależy od charakteru... ja nie pytam bo i po co mi to? tylko będę zazzdrosna o te, co byly przede mną czy będę się denerwować, nie ma sensu... uważam, że czasami nie ma sensu upierać się przy tym, że trzeba wiedzieć wszystko

Gość Ja z moim tez tego tematu
mnie nikt nie skrzywdzil. A tez nie chce o tym rozmawiac ;)

ja wiem wszystko poniewaz sama chcialam wiedziec co i jak ... moj facvet zostal bardzo skrzywdzony po 6 letnim zwiazku wiec chcialam by mi sie wyzalil powiedzial co go boli i wogole po tej dlugiej rozmowie ktora trwała cala noc zrozumialam wszystko i wiedzialm wszystko:)

interesowalo oczywiscie ale nie chcialam go zmuszac zeby mi powiedzial o tym wszystkim chcialam zeby byl gotowy

raczej nie dobrze . ja z moim rozmaweiam o wszystkim doslownie o wszystkim .. on teZ nie chcial o tym rozmawiac ale ja nalegalam i powiedzialam ze chcialabym wiedziec jaki byl w przeszlosci .. i szczerze ? zeluje teraz ze sie dowiedzialam ..

dziewczyny ! :D to jest tak my jestesmy ciekawe ;) poprostu .. pogadalam z nim o tym .. i z tego co wiem mial dziewczyny na 2 dni .. 2 tygonie .. no rekord jego to byly 3 miesiace.. olewal je .. i wogle .. wiecie jak to lovelasy . ;/ i ja balam sie w ten zwiazek wkroczyc ale teraz masakra ;d jestesmy 8 miesiecy i on taki zakochany .. ;d ja zreszta tez ;) Madziu a powiec mi ile jestes z tym swiom ?

patka kobiety sa ciekawskie, ale ja juz wiem z doswiadczenia ze czasami nie warto w to wnikac, wiadomo, sa osoby u ktorych taka wiedza nic nie zmienia, ale niektore pary nie znosza tego tak dobrze... za stara jestem zeby mnie to interesowalo juz :P

a po co chcesz wiedizec o jego byłych i spowiadać sie ze swoich? co Ci to da?...

szczerze mowiac .. to ta przeszlosc nie byla mi do nieczego potrzebna ... Dziubekkk - taa 2 dni .. , gadali mi ze bd tego zalowala .. ze on tlyko przelize .. i poleci do innej .. ale to bylo dla mnie cos nowego .. wgl nie wiem strasznie sie z nim dogadywalam .. wgl przychodzil po mnie zawsze rano i odporwadzal .. ale powiec ? jaki normalny chlopak rzucil by dla dziewczyny pilke nozna ? on jest .. znaczy byl najlepszym bramkarzem w wojewoctwie .. mial naj lepsze osiagniecia w szkole w sporcie i gral w legi przez 7 lat .. i rzucil to wszystko dla mnie .. chyba naprawde go ruszylo ;p bo dla innej ktore mial z tego co mi jego mama mowila nawet nie poszedl ;d to one przychodzily po niego hehe ^^

My jesteśmy razem ponad 10 lat i żadno z nas nigdy nie drążyło tematu szczegółów z przeszłości. Fakty istotne warto znać ale po co mi wiedzieć jak bardzo kochał poprzednią i co lubiał z nią robić itp.. Też nie czułam nigdy potrzeby spowiadania się przed nim. W związku potrzebna jest wiara w 2 osobę i zaufanie a nie 100 pytań do...

Patka, mój by za nic nie rzucił piłki... xd I też związałam się z lovelasem, tyle tylko, że z trochę innym typem niż ten Twój. Nie miał dziewczyny wcześniej, bo wiedział, że mu się zaraz znudzi, 2 dni, 2 tygodnie czy miesiąc... Nieważne, wiedział, że długo by na pewno nie wytrzymał, więc nie chciał ich niby krzywdzić. Chociaż zawsze nawet po koleżankę przychodził i odprowadzał też pod same drzwi. Tyle tylko, że to one za nim latały. Przy mnie zmienił się zupełnie. A tak do tematu, to mój zawsze powtarzał, że przeszłość jest nieważna, że nie chce jej znać. Zmieniło mu się wszystko jak się ze sobą przespaliśmy, nagle zaczął mieć tysiące podejrzeń, co to ja wcześniej nie robiłam. I moje tłumaczenia nic nie pomagały. Stwierdził, że jak wcześniej nic nie mówiłam, to czemu teraz nagle chcę... A przecież to on nie chciał nic wiedzieć. Pokręcony człowiek :P Już sie na szczęście uspokoił. Więc nie wiem co Ci powiedzieć, czasami lepiej jak się wie, czasami nie... To zależy od tego, jakimi jesteście ludźmi.

martynka ;) ee ;d no wiec wlasnie moj tak samo nie chcialem ich krzywdzic wiec prowokowalem do zerwania ... aaj .. oni to maja ;D masakra ... kamil wszystko dla mnie rzucil .. gral 3 lata w cs byl tez niezly ;d rzucil haaa ;D koles dobry ;D

nie no mój nawet nie zaczynał z żadną, ale i tak krzywdził, nawet z nimi nie będąc, bo laski sobie nadziei narobiły, a on po jakimś czasie każdą olewał :P ze mną jest już... zaraz 7 miesięcy. Kiedyś to byłoby dla niego coś niewyobrażalnego, no bo jak to można z jedną dziewczyną tyle być. :P ale piłki dla mnie by nie rzucił, chociaż kiedyś ciągle treningi opuszczał, żeby się ze mną zobaczyć... I za nic w świecie nie oddałby swojej konsoli, nie pozwala mi jej nawet dotknąć... :D

no widzisz ! :D sęk w tym ze on sie smial z tym co sa tak dlugo ;d ze jak to tak mozna tylk oz jedna przeciez ona sie nudzi ;d a teraz ' masakra nie moge bez ciebie zyc kochanie ' hehehe xD ojj ci faceci ;d noo ;d a on rzucil i gry i pilke i nawet glupie sks ! hahaha xD