Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miro.

kobiety i poczucie bezpieczeństwa

Polecane posty

Gość miro.

mam dziewczynę od dwóch lat, na poczatku mówiła mi że mi nie ufa, że nie daje jej poczucia bezpieczenstwa, itp. od tamtej pory poza nic się nie zmieniło w naszym zyciu, poza jednym - dałem jej dostęp do mojego konta. i zmieniła się spiewka, mowi ze teraz czuje sie bezpiecznie i dobrze przy mnie :o przypadek? :o

wiedz jedno zwiazek miedzy kobieta a facetem jest swiatłem ...a małzeństwo to juz niestety rachunek za to światło który ty bedziesz niestety musiał zapłacić:D

Gość miro.
konto sprawdzam regularnie, nie ma tak, że jest samowola, ona też pracuje :o tyle, że ja zarabiam wiecej, sam płace rachunki, sam płace za wynajem mieszkania, spore kwoty, nawet jak na moje zarobki. raz strzeliła focha jak ją opierdoliłem, że trwoni moje pieniądze :o foch, obraza, itp. powiedziałem, ze skoro tak, to niech da mi dostęp do jej konta i wtedy będziemy mieli wspólną kase i ok. to nie, tak nie chce, bo ona musi mieć na ciuchy i fryzjera :o:o 🖐️

miro żalisz się ??? czy raczej chcesz nas poinformowac że mieszkasz z pasożytem ? :P

tak sie nie dogadacie..musicie miec wspólne konto i wspólną kase bo tak to zawsze sie bedziecie spierać o głupią kase a tu przeciez nie o to w zyciu chodzi..kłócić sie o śmierdzące papierki:D

Gość miro.
chodzi mi o to, że dla kobiet pierdzielenie o poczuciu bezpieczeństwa rozumie sie jako stały i nieograniczony dostęp do gotówki :o

jak teraz nie nauczycie sie gospodarować wspólnie kasą i bedziecie sie przekamarzać...twoje-moje a zamierzacie być razem dalej to i poślubie taki system walutowy prowadzic bedziecie a to doprowadzi was do samych kłótni i niesnasek na punkcie zasranej kasy..a po co?:D

chodzi mi o to, że dla kobiet pierdzielenie o poczuciu bezpieczeństwa rozumie sie jako stały i nieograniczony dostęp do gotówki" między innymi :) no ale ameryki nie odkryłeś :D

podam tobie to moze na przykładzie..ona przynosi 2tys ty 2tys. i pierwsze co robicie to opłacacie rachunki bierzące, raty i tak dalej a co zostanie to jest wasza kasa wspólna i z tego zyjecie i naprawde nie ma tu zadnego znaczenia kto dostaje kase pierwszy ona czy ty rachunki i tak musza być zapłacone a czy z twoich czy i jej co to za różnica jest jak i tak wam tyle samo na końcu zostanie do pierwszego bo to wasze wspólne pieniądze są:)

bo baby zawsze chcą wiecej aniżeli jest zazwyczaj na naszych kontach i to jest ten problem i wtedy zaczynają sie zgrzyty:D:D

Tee, may day, czy ty kurrwa jesteś normalny, czy stary za bardzo ejakulatem cie napoił i dlatego bredzisz? :o

Gość miro.
własnie nic, nie i tyle. i raptem jak dostała kartę do bankomaty, to zaufania nabrała :o