Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaAnnaM

Moja przyszła synowa to wyuzdana grzesznica

Polecane posty

Gość AnnaAnnaM

Ma wyuzdany sposob ubierania się, chodzi czesto ubrana tak jakby zarabiala pod latarnia ! Kolczyki w wardze, gdzie sie da.... Co więcej jest tak wyuzdana, ze przy gościach potrafi się przystawiać w wulgarny sposob do mojego syna, lizać go ostentacyjnie i chwytac w miejsca intymne ! nawet jemu robi sie niezrecznie, nie mowiac juz o swiadkach takiego zachowania. Bywa, że nocuje u nas, wtedy jej jęki i krzyki które wydaje podczas stsounku, slychac na caly dom :/ zwrocilam na to synowi uwagę, ale pominął to milczeniem , zrobilo mu sie niezręcznie. nie wiem jak temu zaradzic, przeciez ona przynosi Mu wstyd ! a wprzyszlosci calej naszej rodzinie :o

Gość tak mysle
pozbadz sie jej! ile ona ma lat?

Do AnnaAnnaM Czy syn jest szczesliwy?ile ma lat?Moze to przejsciowy zwiazek?Sa zareczeni? Mysle,ze powinnas otwrcie mu powiedziec,ze takie zachowanie jest nie na miejscu....

Gość jak sypia z nim bez slubu
i krzyczy w domu przyszlych tesciow w czasie seksu to porzadna nie jest

Gość dsfhyjuki
jadnak za malo uzylas slowa 'wyuzdana', przepisz i uzupelnij moze wtedy osoagniesz w koncu zadowolenie seksualne.

Gość adjsfksdssd
to czemu on z nia jest? rozumiem zaszalec ale...

Gość hola.
Za kilkanaście lat młodzież będzie nosiła się nago.Wtedy będzie nie lada problem.Dopóki nie uwodzi "teścia" nie należy się zbytnio załamywać. Urośnie,wyrośnie.:)

Gość knsDLm
"pozbadz sie jej! ile ona ma lat? HAHAHAHAHAH ! To było dobre :D autorko bierz toporek , ćwiartuj ją do wora i do jeziora :D

Gość AnnaAnnaM
No sama się dziwie, że moj syn ją wybral . Ona ma 20 lat, syn 23. Ich zwiazek trwa 2, 5 roku, jednak dopiero przed paroma miesiacami przedstawil ja nam. Poniewaz odleglosc jaka ich dzieli to okolo 50 km, wiec pozwolilam by nocowala u nas. ale to chyba byl blad. za kazdym razem gdy ona nocuje u nas, z pokoju syna dochodza jęki i krzyki wręcz. tak, jakby w ogole sie nie hamowala. widzę, że synowi jest niezrecznie z tego powodu, zwlaszcza nastepnego dnia od rana unika kontaktu ze mna i reszta domownikow, po prostu mu wstyd. Była sytuacja, kiedy w niedziele w porze obiadowej mielismy gosci, siedzielismy w salonie. Łazienke mamy jedna - na dole i z salonu widać przejscie do lazienki. i moja przyszla synowa szla sobie do lazienki , owinieta niedbale przescieradlem tak ze praktycznie widac bylo jej tylek ! i wszyscy goscie to widzieli. po prostu wstyd ! Zastanawiam sie czy nie zabronic synowi jej sprowadzac do domu. zainterweniowac w jakikolwiek sposob ?

A rozmawialas z nia na ten temat? Albo z synem co on o tym mysli? Bo wiesz, z forum nikt Ci tego nei zalatwi :P

Gość adsvgfdhbfchjngj
prowokacja jak nic..........co za banał:-o

Gość AnnaAnnaM
W ustach ma kolczyk !!! Jej uwagi nie zwracalam, rozmawialm jedynie z synem

Gość provo wprawdzie takie sobie
"widzę, że synowi jest niezrecznie z tego powodu, zwlaszcza nastepnego dnia od rana unika kontaktu ze mna i reszta domownikow, po prostu mu wstyd." Dobre!!! Ale jak ją puka przy rodzicach za ścianą, to już mu nie wstyd:D:D:D

Gość AnnaAnnaM
skoro prowo to po co podbijacie temat ? gratuluje logicznego myslenia

Gość AnnaAnnaM
jednak nawet w takiej sytuacji można się zachowywac dyskretnie i po chichu prawda ??!!

No to porozmawiaj moze z nia tez. No a syn skoro nie reaguje, tog o fajnie wychowalas, pewnie tez lewus niezlyz niego :P

no ja w domu moich przyszłych teściów (w sytuacji gdy są oni za scianą) to jakoś bzykać bym się nie mogła :O i paradować w przescieradle (swoją drogą jakiż to malowniczy, iście filmowy widok musiał być) :D

Gość AnnaAnnaM
Nie za ścianą, tylko piętro wyżej, gwoli ścislosci. Tak, tak nikt z was nie uprawial sexu przenigdy ani w domu rodzicow, ani przyszlych teściow, wszyscy to juz wiemy :D

Gość AnnaAnnaM
lepiej w krzakach albo fiacie 126 p :D

Gość AnnaAnnaM
co cie dziwi ? sex tak czy tak beda uprawiac. chodzi mi o to jedynie, ze mozna to robic po cichu i bardziej dyskretnie

Gość bezwstydna rura
jak mozna sie drzec w czasie seksu pod dachem seksu? :O

mnie dziwi to, że twój synalek nic sobie z tego nie robi. chyba mógł ją jakoś "uciszyć"? :O To, że wstydzi się następnego dnia rano to niczego nie załatwia :O

Gość AnnaAnnaM
Mam Mu do zarzucenia jedynie to, że spotyka sie z taką lampucerą i mimo moich uwag nie potrafi zmusic jej do zmiany zachowania

Gość tak mysle
to przestan zezwalac na spanie jej w waszym domu. Przyczyne podaj ze nie masz zamiaru sluchac jej jekow w nocy. Z reszty sie nie musisz sie tlumaczyc....jak bedzie protestowac...trudno..moze ja odwozic do domu. A on spi u niej? jaki ona ma stosunek do was? rozmawia z wami czy unika jak ognia?

Gość ale po co ona sie drze
? :O