Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpkie wino

Czy powiedziec mamie o zdradzie taty?

Polecane posty

Gość cierpkie wino

Nie bede opowiadac calej sytuacji,ale od dluzszego czasu podejrzewalam ojca o zdradzanie mamy.Mama,jako ze jest dosc naiwna,a moze z wygody i strachu nie dopuszczala do siebie takich mysli,zyje dalej w swoim mniej lub bardziej szczesliwym swiecie,chce miec swiety spokoj. A ja przylapalam ojca,widzialam go po prostu z inna(nie w domu ani miescie rodzinnym,ale tez jakos sie specjalnie z tym nie ukrywal).Dodam,ze nie jest to jakas stala znajomosc,ale raczej "on chodzi na dziwki". Powiedziec matce wprost,czy nie mieszac w malzenstwie rodzicow?Sama mam juz swoja wlasna rodzine.Nie chce matce burzyc zycia,ona tez chyba stara sie nie dopuszczac do siebie takich mysli.

Gość powiedziec
chcialabys byc oszukiwana przez wszystkich dookola, wlasna rodzine tez, w imie wyimaginowanego twojego dobra?

Gość aasaa
dokładnie, sama zastanów się czy chciałabyś się dowiedzieć, jeżeli tak to w jaki sposób

Gość aasaa
może lepiej żeby sama zobaczyła, niby przypadkiem

Gość moim zdaniem nie powinnaś
jesli już to powiedź ojcu, że go widziałaś z jakąś kobietą.

Gość cierpkie wino
ale ona najwyrazniej nie chce dopuszczac do siebie takich mysli...to taki typ kobiety,ktora nie chc eza duzo wiedziec,tylko miec swiety spokoj...oni sa juz ponad 28 lat malzenstwem i watpie zeby im sie chcialo na nowo ukladac zycie.I mysle ze to ojcu minie i mysle ze matka domyslajac sie jego zdrady tez tak mysli. Z drugiej strony przeszkadza mi oczywiscie ta swiadomosc,ze on to robi,bo jest moim ojcem,poza tym widzialam go z nia,taka typowa dziwka,tragedia. To wcale nie jest takie proste...

Gość tez uwazam ze jesli juz
to poiwiedz ojcu

Gość cierpkie wino
jak mam mu to powiedziec? co za beznadziejna sytuacja,ja wcale nie chcialam go z nia widziec,teraz wyrywam sobie wlosy z glowy,bo czuje sie jakby ojciec zdradzil nie tylko matke ale i mnie-jego corke ktora zyla wyobrazeniami o dobrym ojcu od meza nie mam zadnej pomocy,bo on twierdzi ze to nie moja sprawa i ze mam sie nie wtracac co mam powiedziec ojcu?

Gość nie mowic
ble ble ble nic nie mow i nie mieszaj sie do tego, tak do konca nigdy nie wiesz jak jest miedzy rodzicami a jak to wywleczesz na wierzch to dopiero moze byc cyrk...

Gość nie mow mamie o tym
jak juz to powiedz tacie.