Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirtyyyy dianaaaaaaa

THIS IS IT !! Kto idzie do kina??Jak się ubrać?

Polecane posty

Hej !Dzisiaj premiera This is it !!!Nie moge sie doczekac.Mam pytanko-jak sie ubrac?Mialam w planie stroj a';a Mike z Give in to me,ale niedawno szlam miastem w kapeluszu i czarnych mokasynach + biale skarpetki i juz na mnie najezdzali,gwizdal i krzyczeli strasznie niemile slowa :( Chcialam sie tak ubrac,zeby jakos oddac hold mojemu Michaelowi,ale nie wiem ...Czy to dobry pomysl ubrac sie jak Mike?Czy lepiej normalnie?

Gość a co krzyczeli za Tobą
Moim zdaniem powinnaś się tak ubra abyś dobrze czuła się w tym stroju. Jeśli masz ochotę ubra się w stylu Michaela to miej gdzieś tych którym się to nie podoba. PS. Serdecznie pozdrawiam wszystkich fanów Michaela :)

Gość ThiS iS iT
zresztą wydaje mi się że akurat dziś nie byłabyś jedyną osobą w stroju ala Michael :)

Krzyczeli takie teksty,,Michael,Michael,pedofil ozyl''!! Albo ,,Michael Ty c***** zaraz Ci zaje****'' :( Co za ludzie,eh .A ide na godzine 20:15 .Kurcze nie wiem jak sie ubrac,a wy jak sie ubieracie?

Gość ThiS iS iT
Ja miałam zamiar iś do kina w sobotę ale chyba zrezygnuję i poczekam aż film ukaże się na DVD ... Jakoś nie mam ochoty nabijac kasy tym którzy żerują na śmierci Mike'a ... Ale jakbym miała iśc na film do kina to chyba ubrałabym się zwyczajnie ... ewentualnie dodałabym do stroju jakiś gadżet z MJ. Uwielbiam Michaela odkąd skończyłam 5 lat czyli jestem Jego fanką już od 19 lat :)

Gość gdzie ja zyje
matko swieta aco to jakis bożek czy co ze macie sie dla niego ubierac??????????????????????

Gość ThiS iS iT
Nie jesteś fanem/-nką to nie zrozumiesz.

Gość saskia1
sluchajcie,nie bedzie tam smutnych scen z pogrzebu tak jak glosily plotki.ZOSTANCIE DO SAMEGO KONCA. PO NAPISACH BEDZIE JESZCZE JEDNA SCENA. MICHAEL BEDZIE COS MOWIL

Gość saskia1
zartuj sobie... malo osob wie,ze jest jeszcze jedna scena po filmie.ktos napisal na amerykanskim forum wczoraj rano,zeby zostac do konca i rzeczywiscie,ci ktorzy zostali do ostatniej chwili(a byla ich garstka)zobaczyli dodatkowa scene z Majkiem

Gość ja się ubieram normalnie
tak żeby mi było wygodnie. nie będę miała raczej żadnych "michaelowych" akcentów

ja mam koszule z jego wizerunkiem czarne buty białe skarpetki i czarne spodnie ;) a tych co krzyczeli chciałabym dorwac w swoje rece ide w niedziele

Gość Dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
byłam wczoraj, film jest zajebistyyyyyyy, niech załuje ten kto nie pojdzie, a w domu to sobie mozecie ogladac, w kinie gdzie dzwięk jest super to dopiero przezycie. Ogromnie żałuję ze MJ nie dożył tych koncertów, włozył w nie mase pracy i serca, on nas fanów naprawde kochał :)

Gość qqqqlezanka
tu jest do ściągnięcia torrent filmu this is it :www.this-is-it-torrent.ulti.pl

Gość Poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daj takie linki zeby nie trzeba było wpisywać danych :o

Gość gość
t51VeI1xvaGtUvJWl4LD47H2