Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patka161

co można kupić chlopakowi na gwiazdkę ?

Polecane posty

Gość tak mysle
to juz o swietach rozmawiacie???? ludzie!!!! wezcie na wstrzymanie!!!!

Gość hfdf
To proste jak konstrukcja cepa. 1) gra komputerowa 2)1,5 l butelka Jasia Wędrowniczka albo inne szkockiej. 3) do whisky jakieś porzadne cygar - w końcu są święta (cohiba , Romeo y yulietta itp.) I jesteśmy happy !!!!

no widzisz ;) a ja nawet nie pomyślałam o takich rzeczach .. ej bo serio co chlopakowi mozna kupic ;|

Gość cep
To proste jak konstrukcja cepa. bo się obrażę :P

Gość dobry temat
patka dobry pomysł może ktoś coś podsunie wcześniej a nie potem 2 tyg przed świętami panikować i nie mieć żadnego pomysłu

po tym jak zobaczyłem pod śmietnkiem wielką reklamówkę pluszaków i takich różnych, wydałem rozporządzenie, że prezentami muszą być smakołyki , czekolada, i tym podone sprawy, do zużycia w świąteczny wieczór.

Gość dobry temat
u mnie jakieś takie trunki odpadają bo moje kochanie nie pija whisky panowie dajcie pomysł! co chcielibyście dostać??

Gość dsgdgdfgd
A jaki masz budżet to ci powiem co bym chciał jako facet poza whisky...

łóżko wodne na którym mógłbym robić to niejeden raz , a jak by było okrągłe, to w pozycjach różnych godzin.....

joaaa.... xD haha ej no wescie dajcie cos porządnego ;D bo walne :d moj nie pije takich wynalazkow xD

jego pasja to pilka nozna .. którą rzucił dla mnie .. był najlepszym bramkarzem w wojewodztwie .. i tak sb mysle ze mogla bym urazic go tym ze kupie mu cos co bd mu to przypominac ..:(

Gość sfggdfgdg
Włoski ciśnieniowy ekspres do kawy do tego młynek żarnowy i 1kg kawy illy w ziarenkach :)))))

Gość dobry temat
ptaka to chyba żarty bo drugą miłością mojego męża jest właśnie piłka nożna ale nie rzucił jej dla mnie bo to jego hobby ale nie ważne:) powiedzmy że do 300zł więc samochód odpada;)

Gość yfjnjfjfjfh
kawa jest dobra ja bym od dziewczny pod choinkę chciał właśnie ekspres do kawy :) Mógłbym robic jej i sobie.

Gość dobry temat
sorry miało być Patka nie ptaka:P

Gość dobry temat
kawa odpada bo też nie pije:(

Gość assssssssdf
ewentualnie zestaw do warzenia piwa w domu :) Browar Domowy Browamator SUPER START - bez surowców "Super Start": masz tu wszystkie urządzenia potrzebne do wygodnego warzenia piwa przez wiele lat. Dwa fermentory, areometr ze skalą Ballinga, kapslownica, cylinder pomiarowy, termometr, węże i rurki do rozlewu butelkowego, kapsle i środki dezynfekujące, myjka, łyżka piwowarska i szczegółowa instrukcja - wszystko w jednym zestawie. "Super Start" - Twój browar będzie gotowy w 15 minut po rozpakowaniu pudełka. UWAGA: kupując Super Starta, sam decydujesz jakich surowców uzyjesz do pierwszego warzenia. Początkującym piwowarom polecamy szeroki wybór brew-kitów (gotowców). Wybrany surowiec prosimy dodać do zamówienia - będzie traktowany jako oddzielny produkt i doliczony do rachunku !

Gość dobry temat
no my mieliśmy zawsze dla siebie sporo czasu mimo wszystko a teraz to już jesteśmy małżeństwem:) jedyne co denerwuje to to że niczego nie można zaplanować na weekend bo zawsze mecz:/

Ja też nad tym rozmyślam.. ale mam o tyle gorzej,że najpierw święta, za 4 dni urodziny,a za kolejne dwa imieniny :D Myślę,że na jedną z okazji na pewno kupię mu koszulę.. ale taką nie elegancką tylko z jakimiś napisami czy coś.. ładnie wtedy wygląda.. no ale te koszule do drogich nie należą :O więc wypadałoby kupić coś jeszcze.. tylko skąd ja mam czerpać pomysły :O

Gość dobry temat
panowie dawać jeszcze jakieś pomysły

ja myślałam o bokserkach ^^ xD i wiadomo ze cos jeszcze ;d ale takich bokserkach no wiecie ;d ty to masz chociaz tak ze na weekend tylko ;d i mozesz sie przytulic w tym czasie do niego ;d a moja mama to ahaha ;d tata calymi dniami na kompie gra xD jakbym miał 15 lat ;PP

Gość Moonitaa
ja tez mam problem... na początku grunia ma urodziny a później gwiadka, bo wiadomo, mikołajek to nie licze ;p

No o mikołajkach to nawet nie pomyślałam.. ale nie przesadzajmy.. święta, urodziny, imieniny.. i w dodatku Sylwester.. Więc na Mikołajki niech nie liczy :D najwyżej coś drobnego :) jakeś słodkości..