Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam do Was pytanie

Jak się nazywa takie zachowanie lub typ charakteru

Polecane posty

Gość Mam do Was pytanie

Taki typ: Dziś ma takie zdanie jutro inne zdanie. Ma tysiąc pomysłów na minutę lub dziś ubiera się tak jutro ubiera się zupełnie odmiennie.

Gość hola.
Niezdecydowanie.I już.

Gość zmiennosc
;) niezdecydowanie :P

Gość to jest pierwsza faza manii
nastepstwem tego bywa depresja :O to sa zachowania maniakalno-depresyjne albo przez pare miesiecy cos jest zayeboiste, ma sie sile udzwignac caly swiat, przebiec dookola ziemie, zrobic cos wielkiego, cudownego albo przez kolejne miesiace lezy sie plackiem w lozku i nie wychodzi nawet do kuchni po zarcie bo nic nie ma sensu

Gość Mam do Was pytanie
I mam takie właśnie uczucie! Jeden dzień mam taki, że jestem w stanie wszystko zrobić a drugi dzień to dolina. Nie mam zdecydowania do własnego stylu, celów czy ogólnie planów. Co robić? Bo w życiu uczuciowym to też się odbija :o

chmmm to na pewno człowiek roztrzepany,nieustabilizowany,zmienny,chwiejny,luźny.

Gość taaaaa cha cha cha
mania ?:D 🖐️ bo kto ma zmienne zdanie ? no prosze cie ..... nie sadz po sobie:P

Taki typ: Dziś ma takie zdanie jutro inne zdanie. Ma tysiąc pomysłów na minutę lub dziś ubiera się tak jutro ubiera się zupełnie odmiennie." to swingers :P

Gość Mam do Was pytanie
Np. Dziś mam pomysł uczyć się Hiszpańskiego i pójść na drugi kierunek studiów np. Mechatronika. Ale jutro będzie pomysł, że będę sie uczył języka tureckiego i pójdę na AWF bo pomysł z wczoraj był beznadziejny i nie znajdzie poklasku w świecie. Ale w trzecim dniu powiem sobie, że wszystko jest beznadziejne i spędzę całe dnie przed komputerem, TV lub w łóżku bo nie mam celów ani żadnego motoru napędowego :o Jedynie jak wypije Tigera lub coś podobnego to przez godzinę mam chęć do życia. Zaczyna mnie to bardzo martwić :o

uuu jak masz takie dni to depresja się kłania. Albo sobie poradzisz i zaczniesz coś robić albo do specjalisty. Ja też miewałam chwiejne dni,raz było dobrze,a na drugi dzień mała rzecz popsuła mi humor,miałam żal nie tylko do siebie,pytania się nasuwały" dlaczego mi się nic w życiu nie udaje,czemu muszę o coś małego walczyć gdy innym przychodzi to z łatwością.."

Gość Mam do Was pytanie
Mi wystarczy popsuć humor jak zobaczę Ojca pijanego lub Matkę w ataku :o czasem się emocjonuje rzeczami, którymi zwykły człowiek olewa

Gość tratra
ale jak odrazu mania? to jest rozchwianie emocjonalnie ty idz do lekarza jesli widzisz probem a nie wysmyslasz choroby bo jeszcze w to uwierzysz i dopiero bedziesz miala problem.... tu pomocy nie znajdziesz

Gość Mam do Was pytanie
A jakiego lekarza polecacie? Psycholog czy od razu psychiatra? Znacie jakieś dobre poradnie w Warszawie, gdzie nie ma naciągaczy a są specjaliści?

Gość Mam do Was pytanie
Nie chce wmawiać sobie ale jak ktoś mi powiedział mam też jeden poważny objaw autyzmu, chodzi o poruszanie rąk (tzw. trzepanie bo wtedy pobudza moje myślenie :o) miało to minąć mi wraz z dojrzewanie ale nie minęło :o szczególnie zainteresowania jako dziecko miałem dziwne i dość abstrakcyjne. No i w wieku 4 lat czytałem bardzo płynnie

Gość Mam do Was pytanie
Dlatego lecę do psychiatry lub psychologa. Już szukam oraz na forach związane z tą tematyką. Czytam opinie ludzi z CHAD i jak bym czytał o sobie. Te same chwiejne nastroje a potem depresja na dwa trzy tygodnie.

Gość Mam do Was pytanie
Ja pizduś? Gdybym był pizdusiem to bym nie kończył informatyki. Tu chodzi o emocje i szereg pomysłów, które póxniej uważam za bezsensowne. To samo chodzi o uczucia. Brak stabilizacji emocjonalnej

Gość abcxyz
Bardziej to zaburzenie osobowości przy DDA. Ale to dużo osób ma szukając akceptacji w społeczeństwie. Dziś będzie taki a jutro taki. Dziś zadając się z dresami chodzę w dresie a jutro do Teatru założę marynarkę. Ale nie wiem czy to jest "normalne"?

Gość abcxyz
Znam wiele takich osób, że dziś założą na przykład szerokie spodnie a jutro ubiorą się w jeansy i koszulę. Po prostu mają taki nastrój na dany dzień. Jak z muzyką dziś słucha hip-hopu a jutro rocka a pojutrze trance bo teraz to jest na czasie

Gość Mam do Was pytanie
No i o jednym jeszcze zapomniałem. Przesadnie dbam o siebie