Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hedon

co sadzicie o ukladach opartych tylko i wylacznie na seksie?

Polecane posty

Gość kra-m
Mam taki uklad. Mam seks z kolezanka z pracy i od czasu do czasu z moja sasiadka, i jest OK. Ja nie nie jestem w zwiazku.

Gość jutrzenka-ja
Nie szukam przygód. Mam szacunek do własnej osoby. Podobno kulawa nie jestem, więc znajdę i swoje szczęście a może to ono znajdzie mnie...

Gość versace88
nieraz warto czekac .a tego jedynego z ktorym bedziesz mogla robic wszystko bez.obaw.. z doswiadczenia.wiem ze nie oplaca.sie.czegos robic na.sile to nigdy na.dobre nie wychodzi.. Nauczylem juz.sie ze warto sie.pozadnie zastanowic nad wszystkim i dopiero podejmowac decyzje

Gość glupia i nawina
czy musze sie wydepilowac?

Gość ogier-h
Oczywiscie ze tak.

Gość czarna poprzeczka
kiedyś miałam taki układ... wszystko było w porządku do puki nie zaczęło zależeć mi na moim "seksualnym przyjacielu" Gdy mi zależało, on nadal się bawił.. nie skończyło się to dobrze. Ja się rozwiodłam, rzucając dla niego cały mój świat, on mi powiedział " To nie jest to" Szkoda, że nie powiedział mi tego przed rozwodem...

Gość czarna poprzeczka
Już nie mówię o stanie mojej psychiki po tej sytuacji...

Gość NieUstraszona
NIE SPRAWDZAJĄ SIĘ TAKIE UKŁADY. Często kobiety chcą...więcej :-D

Gość kasiucha_30
według mni taki układ jest nie realny!

Gość kolejowy tor
Jasne że taki układ jest możliwy sam byłem jego częścią. I to w dwóch przypadkach. Tylko obie osoby muszą być dojrzałe i mieć pełną świadomość tego ze to tylko seks. Przecież nie zakochasz się jak nie chcesz jak widzisz ze zaczyna się coś rodzić to dajesz spokój tyle.

Gość kasiucha_30
Żyje w takim układzie od roku.Wiem jak bardzo trzeba sie pilnować by nie było to coś więcej. Udaje się to nam tylko dzięki zdrowemu rozsądkowi mojego partnera bo ja już dawno poczuła bym coś wiecej.

Gość kasiucha_30
przed uczuciami im bardziej się bronisz tym bardziej wpadasz!

Gość kolejowy tor
ja jak nie chce aby uczucie się pojawiło to się nie pojawia po prostu wiem kiedy skończyć zresztą kocham i zawsze kochałem jedną kobietę

Gość Eh...........
....a ja sama nie wiem raz byłam w takim układzie z kolesiem który rypał wszystko co się rusza. Z tymi ładnymi/atrakcyjnymi/zgrabnymi utrzymywał stałe relacje. Nie wiedziałam o ilości innych i zaczynałam się zakochiwać a on pojawiał się np przez tydzień codziennie lub co 2 dzień, później 2 tyg bez żadnego kontaktu nawet nie odpisywał. Wracał znowu super. Cierpiałam strasznie ale ciągle go witałam znowu... ale, kiedy po pół roku powiedział jak jest, ze ma dziewczynę ze są inne kochanki spojrzałam na niego jak na zajebiste dildo. Uczucia zniknęły, rozluźniłam się i było bosko. Jak robił rundkę po osiedlu poszukując innej, ja chodziłam po klubach z koleżankami. i... to on zerwał ze swoja, przy mnie zaczął dzwonić do innych pań na telefon i na głośniku zrywał kontakty... Mówiłam ze nie chce nic więcej bo jest podłym ruchadłem! Ten zaczął się starać i był jak narkoman na głodzie a ja... nie czułam nic 0 Koniec smutny masa wyzwisk...itd itp Ludzie nie ma czegoś takiego (jak się wydaje ze jest to 1 strona się po prostu dobrze kryje)

Gość Eh..........................
....a ja sama nie wiem raz byłam w takim układzie z kolesiem który rypał wszystko co się rusza. Z tymi ładnymi/atrakcyjnymi/zgrabnymi utrzymywał stałe relacje. Nie wiedziałam o ilości innych i zaczynałam się zakochiwać a on pojawiał się np przez tydzień codziennie lub co 2 dzień, później 2 tyg bez żadnego kontaktu nawet nie odpisywał. Wracał znowu super. Cierpiałam strasznie ale ciągle go witałam znowu... ale, kiedy po pół roku powiedział jak jest, ze ma dziewczynę ze są inne kochanki spojrzałam na niego jak na zajebiste dildo. Uczucia zniknęły, rozluźniłam się i było bosko. Jak robił rundkę po osiedlu poszukując innej, ja chodziłam po klubach z koleżankami. i... to on zerwał ze swoja, przy mnie zaczął dzwonić do innych pań na telefon i na głośniku zrywał kontakty... Mówiłam ze nie chce nic więcej bo jest podłym ruchadłem! Ten zaczął się starać i był jak narkoman na głodzie a ja... nie czułam nic 0 Koniec smutny masa wyzwisk...itd itp Ludzie nie ma czegoś takiego (jak się wydaje ze jest to 1 strona się po prostu dobrze kryje)

Gość lol 2
Bonis adonis?

Gość frycusia
znow grasuje ten zbok?

Gość gość
haloooooo!!!

Gość Kaśka Szczecin
Znalazłam kiedyś wizytówkę takiego chłopaka:www.pandlapani.szczecin.pl , okazał się idealnym rozwiązaniem na moje potrzeby, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować się przełamać, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona. Kaśka38

Gość gość
życie życie a moze trzeba poszukac na sympatii? tam pelno takich facetow na sex