Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka28...

Chce odejsc od meza....

Polecane posty

to jest wlasnie dowod na kompletny kretynizm niektorych kobiet - postraszylabym go rozwodem - ale co sie stanie jesli on sie zgodzi???!!! ja pier..... Nie denerwuj sie :) Ona chce sie wyzalic a nie cokolwiek zmienic. Nie wiedziala jak zaczac, wiec dala taki a nie inny tytul topiku:)

Chyba by mi ulzylo jakbym wiedziala,ze mu nie zalezy i powinnismy sie rozstac! kolejny dowod na kretynizm kobiet - z tego co piszesz to ty to przeciez wiesz, a jesli nie wiesz to sobie dospiewasz - ale nie, to za malo! ty chcesz zeby powiedzial teatralne SPIERD...MI ZYCIE, NIE KOCHAM CIE - wtedy serduszko poczuloby wreszcie ulge:-)

Lena...moze i racja.. Tylko nie wiem juz jak do niego dotrzec...a chce tez czuc sie kochana...teraz poki jeszcze moge poukladac sobie zycie z kims "normalnym". Rozwod to duuuze slowo i szkoda tych lat poswieconych na ratowanie... Jeszcze jedna rozmowe przeprowadze....konkretna tym razem! Moj maz wraca za niecale 2 tygodnie...postawie warunki..bardzo jasne!

to ty jestes slaba,to jest problem..po tej akcji z kluczami,to bym wszystkie te reklamowki rzucila na ziemie i postala z mala,a na 100% bym drzwi nie otworzyla,niech sie wali i zdechnie z pragnienia! nic wokol niego nie rob!a jak zapyta gdzie obiad i swieze ubrania,to powiedz,zeby ci dupy nie zawracal takimi pierdolami..i tyle!

"teraz poki jeszcze moge poukladac sobie zycie z kims "normalnym". Rozwod to duuuze slowo i szkoda tych lat poswieconych na ratowanie..." To albo w te albo we wte. Nie da się zjeść ciasteczka i mieć ciasteczka :P A czemu akurat w temacie wychowania dzieci? :>

No widocznie taki juz mam beznadziejny charakter....ale zawsze chcialam zeby moj mezczyzna czul sie doceniany itd.... Wcale nie mysle ze jestem slaba..trzaba miec duzo w sobie sily zeby znosic te upokorzenia!Nie zamierzam tego ciagnac w nieskonczonosc... Napisalam tu bo chcialam zeby ktos na to spojrzal z boku!

"trzaba miec duzo w sobie sily zeby znosic te upokorzenia!" To co nazywasz "siłą", to tak naprawdę nazywa się "bierność". Ze szczyptą "braku szacunku do siebie". W tamtej sytuacji powinnać mu te klucze wsadzić w dupę. Ewentualnie przez ucho do mózgu.

a kto ci kaze nosic ten krzyz?dla mnie to tchorzostwo..boisz sie,ze muzunio sie obrazi,jak obiadu nie bedzie...po co sie tak podporzadkowujesz??nie mysl sobie,ze tylko on taki jest.kazdy nietemperowany facet sie taki staje,dlatego przy kazdym scieciu trzeba temperowac az zrozumie.milosc to rowniez walka...:o

Chce kochac ale i czuc sie kochana!!!!! Tylko tyle!Poki co...przestaje kochac! uwazaj, bo za chwile bedziesz (o ile juz nie jestes) idealna kandydatka na kochanke, a wtedy juz z gorki :-) a co do wychowania glaszczko to powod jest oczywisty: 1. az kipi hipokryzja 2. cierpia maluchy

Nikt mi nie karze krzyza nosic....wiem,ze cale to moje zachowanie wydaje sie dziwne!Troche faktycznie boje sie innosci... Wizja samatnej matki nie jest optymistyczna:) Poradze sobie...zawsze sobie radze! A o kochanku nigdy nie pomyslalam:)

No widocznie taki juz mam beznadziejny charakter....ale zawsze chcialam zeby moj mezczyzna czul sie doceniany itd.... Pomysl o sobie. Mozy juz najwyzszy czas?

Raz chciałam sprawić, żeby taka jedna ofiara bezstresowego wychowania cierpiała.. to moze zacznij od tworcow a nie od ofiar?? wyjdzie z korzyscia dla obu :-)

Chciałam Ci tylko przypomnieć, autorko, że temat zatytułowałaś "chcę odejść od męża". A potem już tylko tłumaczysz nam dlaczego odejść od niego nie chcesz.

Z drugiej strony jak sie tak zastanawiam to przydalaby sie jakas alternatywa...inny mezczynza...a wtedy to faktycznie tylko sie pakowac i zaczac zyc...dla siebie!!!

"to moze zacznij od tworcow a nie od ofiar?? wyjdzie z korzyscia dla obu " Twórców nie znałam, a mały był masochistą. I najbardziej rozkapryszonym gówniarzem jakiego widziałam (no wiem, że się taki raczej nie urodził...) ale chluśniecię babci colą w twarz, bo nie dała mu wleźć na stół w kawiarni, to już lekkie przegięcie..

zanim zaczniesz z innym mezczyzna,to najpierw sprobuj bez zdrady.powychodz z przyjaciolmi,niech sie zrobi zazdrosny,nie gotuj i udawaj obojetnosc..jak to nic nie da,to chyba tylko kochanek zostaje. dla mnie zachowuejsz sie jak kobieta siedzaca z dzieckiem na utrzymaniu meza,ale ty przeciez masz swoja pensje

"Z drugiej strony jak sie tak zastanawiam to przydalaby sie jakas alternatywa...inny mezczynza...a wtedy to faktycznie tylko sie pakowac i zaczac zyc...dla siebie!!!" O ja pierdolę.... Słyszałam taką teorię, że kobiety są jak małpy-żeby puścić jedną gałąź, muszą złapać się następnej. Przekonana byłam, że to kolejna "menska mundrość", bo ja tak nie mam, a koleżanek zbyt wielu nie mam, żeby mi to mogły potwierdzić. Ale cóż. Teraz wiem, że teoria ta jest słuszna...

Temat ma taki tylul bo rozwazam taka mozliwosc...juz probowalam odchodzic...z marnym skutkiem jak widac!Prosby.lzy meza i mieklam...zawsze miekne! Potam kiedy wydawalo mi sie ze sie zmienil...poczulam,ze chce miec dziecko..on tez chcial!i znowu zostalam sama....

zanim zaczniesz z innym mezczyzna,to najpierw sprobuj bez zdrady.powychodz z przyjaciolmi,niech sie zrobi zazdrosny,nie gotuj i udawaj obojetnosc..jak to nic nie da,to chyba tylko kochanek zostaje. No nie, rece opadaja:)

"Twórców nie znałam, a mały był masochistą. to moze zacznij od slownika wyrazow obcych?" Hehehe. Że nie wiem co oznacza masochista? Wiem i dokładnie o to mi chodziło. Brat swego czasu trenował judo, a mały robił wszystko, żeby mu podpaść-udało mu się, kiedy bratowego kapcia wywalił przez balkon. Mały wylądował twarzą na ziemi i z wykręconą ręką(spokojnie, delikatnie i bez żadnych strat w ludziach) i wtedy dopiero był zachwycony! Serio, cieszył się bardziej niż z zabawy na plaży Oo A teraz może skończmy offtop ;)

No piekie..ja tu z problemami...a juz malpą zostalam:) Widzisz...kiedy jest sie z jednym mezczyzna prawie 10 lat to zapominasz jak moglby traktowac cie inny....bardzie o porownanie w tym wszystkim chodzi niz o to zeby miec gdzie pojsc!

lena..pisze tak,bo widze,ze ona jest juz zdecydowana na kochanka...a jej maz nie slucha rozmow,wiec jak inaczej do niego dotrzec?

"No piekie..ja tu z problemami...a juz malpą zostalam " Noooo. Tak. Skoro żeby odejść od jednego musisz mieć już gotowe ine męskie ramiona, w które możesz wpaść...

Do czego dojdzie jak znajdzie sobie kochanka? Ma 3 wyjscia. 1 Nic nie zmienia i sie uzala jak jest jej zle. 2 Stara sie malzenstwo, siebie zmieniac. Stawia warunki i jest konsekwentna. W rezultacie albo jest ok, albo rozwod. 3 Zdradza.

Widzisz...kiedy jest sie z jednym mezczyzna prawie 10 lat to zapominasz jak moglby traktowac cie inny....bardzie o porownanie w tym wszystkim chodzi niz o to zeby miec gdzie pojsc! Sorki autorko, ale to bzdura. Po co Ci porownanie??? Mozesz trafic np. na sadyste i co stwierdzisz, ze jadnak nie masz tak zle? :) Szukasz nie w tym miejscu co powinnas. Zacznij od siebie. Zadaj sobie kilka pytan i szczerze na nie odpowiedz. Teraz zwyczajnie motasz sie.