figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 Z jędrną dupką :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 Iwan...może kiedyś....kto wie ;) figlarka...jeszcze jędrnej Ci się zachciewa :O aleś Ty wymagająca :O ok....ja spadam na jamprezę :D miłego wieczoru figlarka :D tylko się nie przepracuj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 11, 2009 joł...joł...joł.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 ((((()))))) Leniwiec, coś taka szczęśliwa, czyżbyś przygruchała...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 PZU :D mic nie przygruchałam :D ale już zaprzestałam poszukiwań :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 12, 2009 Miłego dnia Spioszku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 wzajemnie Iwan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 figlarka :D a Ty co?? w smoka się zabawiasz, że tyle łepetyn masz? :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 Nie łepetyna tylko główka Leniwczyku , główka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 jak zwał, tak zwał :D ale ich mnogo jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 A to tylko ze szczęścia , że musicie pracować , a ja już jestem po :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ali1011 0 Napisano Listopad 12, 2009 HEJ ________________________________________________ KLIKAJCIE http://www.3dwhite.pl/?click=a0f2f59f3e8b157750fdae3159047214 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 12, 2009 dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ali1011 0 Napisano Listopad 12, 2009 O czym gadacie? ________________________________________________ KLIKAJCIE http://www.3dwhite.pl/?click=a0f2f59f3e8b157 750fdae3159047214 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 fuglarka...taaa....ze szczęście :P Levuś :D ali...gadamy tak o zyciu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 Przybyłym :D My zawsze gadamy jak nie o miłości , to o pieniądzach :p bądz o jakimś innym warzywniaku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 figlarka.....a niby kiedy my gadałyśmy o pieniądzach? jakoś nie pamiętam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 Nie moja wina , że nic nie pamiętasz jak stawiasz się tu jeszcze zaspana , i odchodzisz już zaspana :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 figlarka...moja też nie...taka ma natura :D a teraz spadam na ok.3h na miasto :D:D tylko mi tu za bardzo nie rozrabiaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ali1011 0 Napisano Listopad 12, 2009 Aha :) ________________________________________________ KLIKAJCIE http://www.3dwhite.pl/?click=a0f2f59f3e8b157 750fdae3159047214 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 12, 2009 nie będę rozrabiał bo Mawronki nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 Levuś....coś ostatnio mawronka mało się pokazuje na kafee :O figlarka i czego beczysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 Jak to czego ? żeby mniej płynów wydalić inną drogą :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 ale w ten sposób popsujesz swoje make-upe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 na, na, na, na,........na,na,na,na,.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 Nie ma prawa nic zepsuć się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach