cholerka... 0 Napisano Listopad 16, 2009 figiel, raczej mama gorylica, bo ręce mam juz prawie do ziemi :O A dzieci wieszaja sie na mnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 ja właśnie między innymi dlatego nie lubię zimy, bo muszę nosić większą torebkę...bo goopio wygląda do plaszcza zimowego wersja mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Żeby tak człowiek jeszcze miał gwarancję, że będą pchać jego wózek inwalidzki na starosć, to by łatwiej to znosił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 16, 2009 klon dokładnie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Chollera, Klon....ale Wy jęczycie :O żal mi Waszych pociech :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 16, 2009 no co Ty Leniwcu, moje pociechy sa w deche :D Własnie młodszy sie obudzil i ... musze mu zmienic pieluche :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=soXFm1WL5Sg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 :p http://www.youtube.com/watch?v=jKVYgZD77qA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hZM8ohM0CFo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Tak sobie czasem myślę, że gdyby mój szef był szefem NASA, a nie moim szefem, ludzkość już dawno wylądowałoby na Marsie. Ale ponieważ jest moim szefem, lista jego osiągnięć nie wydluży się nawet o centymetr. :p Taki los... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Klon...a cóż to za przemyślenia? czyżby Boss dał Ci się dziś we znaki? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Klon_ zamień się z szefem miejscami :p :D Leniwcze takiego diabła pokazałaś , że będę bała się teraz do pracy jechać a tu juz lada moment trzeba ruszać :D :p http://www.youtube.com/watch?v=iFIUcbP3_RA&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka...proszę na poprawę samopoczucia :D http://www.youtube.com/watch?v=a72JiucHd-c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nie... Po prostu nie mogę znieść myśli, że jeden wypruwa z siebie żyły w pracy, a wszyscy inni patrzą na niego z politowaniem. Dlatego postanowiłem posiedzieć na kafe, żeby o tym nie myśleć :) Albo dobra, zaparzę mu kawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Leniwcze czy to Twoje wykonanie sprzed lat ? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Klonie ależ Ty masz dobre serducho :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 No i czas zmykać do pracy :D Miłego popołudnia Wam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 16, 2009 uciekam :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 jula :D wpadaj czeście do nas figlarka...tak to ja :P klon...Ty robisz Bosowi kawę??? o kuźwa :D koniec świata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Muszę jakoś uzasadnić istnienie mojego etatu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 no fakt :D ja jak zrobiłam Bossowi kawę na początku mojej pracy-czytaj kilka lat twmu, to powiedział że jest nie dobra i już nigdy więcej nie prosił mnie o kawę ani dla siebie ani dla klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Jako pracownicy sfery budżetowej ja i mój szef przywiązujemy szczególną wagę do kawy. Jej picie ma dla nas rytualny wymiar. Za to nie musimy martwić się o klientów. W odróżnieniu od sektora prywatnego, nasze nadrzędne cele to: 1. redukcja liczby klientów poprzez przekazywanie ich spraw innym jednostkom administracji państwowej, które przekazują je innym jednostkom administracji państwowej itd. 2. stałe obniżanie wydajności pracy poprzez zwiększanie liczby niepotrzebnych etatów 3. bezustanne usasadnianie potrzeby swojego istnienia, poprzez tworzenie nikomu niepotrzebnych sprawozdań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 " redukcja liczby klientów poprzez przekazywanie ich spraw innym jednostkom administracji państwowej, które przekazują je innym jednostkom administracji państwowej itd." -ja jako osoba zatrudniona w firmie prywatnej jestem taki klientem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Zawsze byłem ciekaw, jak to jest po drugiej stronie barykady ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 klon...Ty mnie nie denerwuj :O powiem Ci, że w tym nie ma nic ciekawego, za wyjątkiem możliwości utraty kilku kg. na wadze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 No to odpada konieczność stosowania uciążliwych diet. A mówią, że jesteśmy bezużyteczni. :) Właściwie to nie pracuję z klientami. Jestem pracownikiem technicznym. To zwiększa pole manewru, jeśli chodzi o bujanie się. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 taak...jesteście przydatni jak cholera :O a nie męczy Cię udawanie, że pracujesz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Męczy, ale co zrobisz, gdy jedyną alternatywą dla tego co robię jest ciężka i uczciwa praca. Mam jakiś wybór ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach