Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MalaL

Jak nazwać to, w czym się aktualnie znajduję?

Polecane posty

3 minuty temu, Hebee napisał:

A co ma piernik do wiatraka? 

A to, że niewielu na świecie wie, że jest kraj co się zowie Polska. 

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

A to, że niewielu na świecie wie, że jest kraj co się zowie Polska. 

Nie ma problemu, można jechać i uświadamiać😄

5 minut temu, Rym Cym + napisał:

A co do Trumpa, to już po ptakach... wszystkie oskarżenia anulowane oficjalnie... ale jak pisałem, że to teatr wyborczy, by obniżyć jego szanse, to się libedy śmiały 😉

Naprawde nie rozumiem dlaczego Cie to tak cieszy. Moze to Twoj rodzaj sekty, bezkrytyczne uwielbienie dla Trumpa.

15 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Sex układ to samo heblowanie że nawet prania nie chcesz. Tu mamy do czynienia z przyjaźnią damo męska xd 

dalej nie rozumiesz podstawowej rzeczy, że sam seks jest wystarczający ale dla faceta... ty myślisz androcentrycznie i tak sobie też wyobrażasz ten seks układ piątkowy o którym sporadycznie zapominasz z tzw. stypiarą... nawet przerwy na okres nie uwzględniając w tej fantazji xD

a dla kobiet seks to nie tylko akt fizyczny, ale cała otoczka wokół tego... flirt, dotyk, czułości, dirty talk, dominacja jak niektóre lubą itp... transakcyjność bez krzty romantyzmu, to masz u prostytutki.

4 minuty temu, Hebee napisał:

Nie ma problemu, można jechać i uświadamiać😄

Ja? 

Ty się bardziej nadajesz do podnoszenia świadomości.

Przynajmniej tak sądzisz 😁

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Naprawde nie rozumiem dlaczego Cie to tak cieszy. Moze to Twoj rodzaj sekty, bezkrytyczne uwielbienie dla Trumpa.

a co to ma wspólnego z cieszeniem?

mówiłem że ta lawina oskarżeń to teatr polityczny, ingerencja w proces wyborczy, by zaniżyć jego szanse na reelekcję i miałem rację...

a dowód to natychmiastowe porzucenie wszystkich oskarżeń po wyborach...

tu nie ma się z czego cieszyć, że demokracja została tak zniszczona w największym mocarstwie świata, że do takich skandali dochodzi... tu trzeba potężnej reformy.

USA to jeden z zaledwie trzech krajów na świecie w których głosować możesz bez potwierdzenia tożsamości... pozostałe dwa to kraje trzeciego świata 😆

Edytowano przez Rym Cym +

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

Ja? 

Ty się bardziej nadajesz do podnoszenia świadomości.

Przynajmniej tak sądzisz 😁

O! Dowiedziałam się czegoś nowego o tym co sądzę😄 Nie ma to jak  dowiedzieć się od randomów z neta co myślę i jakie są moje intencje😉

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

A Ty i Tobie podobni do jakiej sekty należycie że takie reakcje wzbudza w was Trump i ten jego post?😄

• Like 1

Przed chwilą, Rym Cym + napisał:

a co to ma wspólnego z cieszeniem?

mówiłem że ta lawina oskarżeń to teatr polityczny, ingerencja w proces wyborczy, by zaniżyć jego szanse na reelekcję i miałem rację...

a dowód to natychmiastowe porzucenie wszystkich oskarżeń po wyborach...

tu nie ma się z czego cieszyć, że demokracja została tak zniszczona w największym mocarstwie świata, że do takich skandali dochodzi... tu trzeba potężnej reformy.

USA to jeden z zaledwie trzech krajów na świecie w których głosować możesz bez potwierdzenia tożsamości... 😆

Przeciez jego juz skazano i jest przestepca w swietle prawa, niektore wyroki mu teraz annulowali lub odroczyli tylko dlatego, ze chroni go immunitet.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Przeciez jego juz skazano i jest przestepca w swietle prawa, niektore wyroki mu teraz annulowali lub odroczyli tylko dlatego, ze chroni go immunitet.

nie anulowali mu wyroków, tylko anulowali wszystkie toczące się procesy tuż po wyborach... to jest zasadnicza różnica... gdyby były kwity to by ciągnęli to aż do wyroków.

4 minuty temu, Hebee napisał:

O! Dowiedziałam się czegoś nowego o tym co sądzę😄 Nie ma to jak  dowiedzieć się od randomów z neta co myślę i jakie są moje intencje😉

To ci sugeruję od minuty.

Nigdy nie wierz w "jutuba" 😁 i internety w ogóle.

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

To ci sugeruję od minuty.

Nigdy nie wierz w "jutuba" 😁 i internety w ogóle.

Tak, lepiej wierzyć awatarom z kafeteria.pl😄

2 minuty temu, Rym Cym + napisał:

nie anulowali mu wyroków, tylko anulowali wszystkie toczące się procesy tuż po wyborach... to jest zasadnicza różnica... gdyby były kwity to by ciągnęli to aż do wyroków.

Nie anulowali mu tego z braku dowodow tylko dlatego, ze zostal prezydentem. Poza tym jest juz oficjalnie skazanym przestepca, po raz pierwszy w historii przestepca z wyrokiem sprawuje urzad prezydenta w US.

Edytowano przez Żaba Monìka

33 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Przyjaźń xD 

Ja sie z moim przyjacielem nie ru.cham. Inaczej pojmuję przyjaźń

Co to za czasy nastały, że posiadanie opinii, światopoglądu, popieranie kogoś i obrona tego wszystkiego, czyli też prawa do własnego zdania i swobodnrgo wyrażania, nazywane są zmanipulowaniem przez sektę, tylko dlatego że nie wpisuje się promowane obecnie 😄Demokracja zaiste upada.

• Like 1

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

po raz pierwszy w historii przestepca z wyrokiem sprawuje urzad prezydenta w US.

musicie sobie ludzie wreszcie to w głowach przerobić i pogodzić się z tym faktem, że w demokratycznych wyborach, mimo usilnych prób wpływu na nie poprzez medialne wrzutki, procesy, kampanię oczerniania, a nawet dwie próby zaabójstwa, mimo to wszystko, w jedynym współcześnie istniejącym imperium na świecie wybory wygrał konserwatysta i to znacząco... bo łącznie z popular vote, niespotykanym u tej formacji od czasów Reagana...

czas się oswoić z tym, że tęczowa rewolucja jest w odwrocie... społeczeństwo powiedziało dość cenzurze, polityce tożsamościowej, genderyzmowi, sojuszowi mediów z tronem, reglamentacji informacji...

tyle mam do powiedzenia, miłego weekendu, Trump zostanie 4 lata liderem  świata, a potem o kontynuację zawalczy JD Vance. 😉

Edytowano przez Rym Cym +
  • Like 2

2 minuty temu, Rym Cym + napisał:

dość cenzurze,

Lewactwo wprowadziło nową cenzurą w postaci walki z mową nienawiści, w skutek czego prawie nikt nie może czuć się bezpiecznie. Równocześnie gdy chodzi o działania lewactwa nagle badana jest intencja czynu 🤣 i ot, nie ma sprawy, zamiecione pod dywanik. Niech żyje wolność, wolność i swoboda.. 🎶🎶

1 minutę temu, Rym Cym + napisał:

musicie sobie ludzie wreszcie to w głowach przerobić i pogodzić się z tym faktem, że w demokratycznych wyborach w jedynym współcześnie istniejącym imperium na świecie wybory wygrał konserwatysta i to znacząco... bo łącznie z popular vote, niespotykanym u tej formacji od czasów Reagana...

czas się oswoić z tym, że tęczowa rewolucja jest w odwrocie... społeczeństwo powiedziało dość cenzurze, polityce tożsamościowej, genderyzmowi, sojuszowi mediów z tronem, reglamentacji informacji...

tyle mam do powiedzenia, miłego weekendu, Trump zostanie 4 lata liderem  świata, a potem o kontynuację zawalczy JD Vance. 😉

Nie projektuj swoich walk swiatopogladowych na innych. Konswerwatysci nie sa pierwszy raz u wladzy zarowno w US jak i w innych krajach na swiecie. A o jego wyrokach sobie poczytaj zanim je sprowadzac do prostych teorii zakrawajacych o teorie spiskowa, bo zaczne watpic w Twoj intelekt.

11 minut temu, Hebee napisał:

Tak, lepiej wierzyć awatarom z kafeteria.pl😄

Nie polecam.

Każdy kto tu pisze to podobno zyeb.

Łącznie ze mną i tobą.

3 godziny temu, MalaL napisał:

Czesc, pomóżcie mi nazwać typ relacji/związku w jakim się aktualnie znajduję. Z pewnym facetem spotykamy się nieregularnie spędzamy czas, zwierzamy z problemow, uprawiamy seks, baaardzo się lubimy. Moznaby powiedzieć, że jesteśmy "przyjaciółmi z korzyściami " ale jest to coś więcej bo ma to tez charakter romantyczny. Ale też związkiem nie jestesmy. Oboje pragniemy bliskości, bycia dla siebie ważnym i ta osoba, ktora przytuli jak jest zle, ale zarazem nie chcemy stworzyć zwiazku oficjalnego z zamieszkaniem itd. Ma to nazwę? 

FWB

3 godziny temu, Żaba Monìka napisał:

Moja mama jest w jakiejs sekcie coachingowej na facebooku, leczy choroby miloscia i pozytywnym mysleniem i wydaje na to kupe kasy niestety. Nie da jej sie przemowic do rozumu.

spytaj czy ma przekazy plejadiańskie od Andrzeja Knagi i Marty Wilk

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

O matko, a co to? Nie chce jej podsuwac nowych pomyslow 😄

5 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Nie polecam.

Każdy kto tu pisze to podobno zyeb.

Łącznie ze mną i tobą.

To w takim razie spokojna głowa. Zyeba zyeb bardziej już nie zepsuje ani mu w życiu nie zamiesza, bo chyba nie da się być przezyebanym zyebem😝

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

O matko, a co to? Nie chce jej podsuwac nowych pomyslow 😄

taka nawiedzona patologia która leczy miłościo

Edytowano przez Bawidamek z Szczywilka

3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

Znalazlam w necie, dlaczego on ma dziewczyne?

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

taka nawiedzona patologia która leczy miłościo

Gdybym byla bardziej cyniczna i umiala zachowac powage w takich sytuacjach to chyba tez bym zalozyla taki biznes.

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

bo on lubi jak go uczymujo starsze i bogate

Ciekawe czy nie przeszkadza im brak seksu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się