Levviatan 0 Napisano Grudzień 1, 2009 pewnie to że musi pracować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 1, 2009 hejo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Uczciwie pracujący pozdrawia wszytkich innych uczciwie pracujących :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 to nie moje szefowe :P bo ja mam dwóch Bossów :) widelec...wszyscy mamy coś do ukrycia :D klo...witamy wśród yntelygencji pracujązej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Cicha :D wypuszczono Cię z zasyfiałego pomieszczenia? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Leniwiec, dlaczego ostentacyjnie ziewasz na mój widok ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Zwłąszcza, że od wczoraj wiesz jaki jestem wrażliwy :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Leniwiec wypuszczono :D ale tylko na chwilę tylko wetnę śniadanie i chodu do archiwum :O nawet nie mam kiedy poczytać w spokoju samotności w sieci dzisiaj rano miałam chwilkę i aż się ubeczałam ale ja chcę jeszcze jeszcze jeszcze :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Cicha...to ukryj się pod biurkiem---tylko nie ćlam jak będziesz konsumowała śniadani :P klon....przepraszam ale nie chciałam Cię zranić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 1, 2009 ponownie oj, ladaco, Tobie dogodzić :O Już się poprawiam. Kryzys dzieci z gimnazjum :P Komputer mi się pieprzy :O i robi co chce :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Leniwiec, nie łam się. Typ wrażliwca mi nie leży. Po namyśle zdecydawałem się na kreowanie kafeteryjnej osobowości milczącego twardziela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 1, 2009 oj, ladaco, ja wnioskuje to tylko po Twoim zachowaniu, nie zamierzam dochodzić jaka jest prawda :D sukinsyn jak tam magnolia...? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Ladaco jest chirurgiem - kardiologiem i ma bardzo wyrozumiałych pacjenów. Wiekszość z nich może spokojnie poczekać, zwłaszcza, że narkoza odpręża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 klon,,,co do twardziela to ale milczący na kafeeterii?? :O neeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śpiący Leniwie Napisano Grudzień 1, 2009 klon... jak nie zaczniesz gadać....to...strzelę focha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 ooo...i jeszcze za mocny make-up sobie zrobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 hop,hop,hop.))))))))))))) cisza...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Przynajmniej możesz sobie tu odpocząć w ciszy i spokoju. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 klan...baaardzo śmieszne :P a Ty już skończyłeś ryczeć? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Uznałem, że szkoda moich łez, skoro i tak nikt nie okazuje mi współczucia :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 masz rację...zachowaliśmy się jak świnie :O Łączymy się z Tobą w bólu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Nic mnie nie boli. Czasem tylko lubię powzbudzać sobie litość w innych, żeby zobaczyć co z tego wyniknie. To bardzo przydatna umiejętność, zwłaszcza w pracy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 uf....a ja już zaczęłam się bać...że nie będę Ci mogła dogryzać....żeby nie wpędzić Cię czasem w depresję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 1, 2009 ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Muszę przepracować uczciwie najbliższe dwie godziny, jeśli chcę wyjść z pracy o cywilowanej porze. To dopiero będzie bolesne :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 cywilizowanej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 1, 2009 klon.....to miłej pracy....hahahahahaha.....tylko czy praca może być miła? :O Levi...a Ty co się tak kwadratowo uśmiechasz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 1, 2009 bo trzeba być oryginalnym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach