Gość koyanosaki Napisano Grudzień 4, 2009 Cholerka obecni dawają w watpliwość czy leniwiec jest prawdziwy:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 4, 2009 koyanosaki ja wątpliwości nie mam. Leniwiec z którym pisze nie tylko tu jest naszym leniwcem. Owszem, jest wielu podszywów, ja sama natknęłam się na holerka... :O ale nie będę rozstrzygac tych watpliwosci na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 koyanosaki ---> Nie mieszaj. Nikt nie twierdzi, że Leniwiec nie jest prawdziwy. Przeczytaj wszystko co napisałem jescze raz (wiem, że to trudne :p ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Widać,że jestem juz zmęczona. Chodziło mi o to, ze nie tylko tu pisze z Leniwcem i ja wątpliwości nie mam. Niedawno, gay Leniwiec skasował swój topik, ja założyłam nowy o takiej samej nazwie. Moze leniwiec nie zwrócil uwagi, zę to jeszcze inny topik o tym tytule. Nie bedę sie wkręcać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koyanosaki Napisano Grudzień 4, 2009 Tłumaczyłem im ale powatpiewają.A leniwiec mnie pierwszego poznała z was wszystkich,taka jest prawda.Wysyłałem jej slajdy na e-maila,przyjdzie to potwierdzi.Więc nie mam żadnych absolutnych wątpliwości co do jej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ja też uważam że leniwiec jest najprawdziwsza w świecie !!! I zdanie nie zmienię. Ale ktoś tutaj nieźle miesza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ALez ja nie zamierzam sie licytowac które z nas zna ja dłuzej :D Ważne, ze sie dogadujemy, lubimy, a nie jak długo. A teraz musze pożegnac miłe towarzystwo, ale dzieci zcekaja an pieczenie pierników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ja też uważam, że Leniwiec jest prawdziwy, więc możemy zamknąć temat. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koyanosaki Napisano Grudzień 4, 2009 ale łobuziaki z was :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D KAZDY kto wejdzie pod tym nickiem jest fałszywy.Pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ale i tak mnie nurtuje jedna sprawa :) dlaczego Leniwiec stwierdziła że to jej temat skoro to niby cholerka go założyła i podszywała się pod nią 28 listopada ? Dlaczego Leniwiec nie zwróciła na to uwagi i zastanawiała się, dlaczego ma tylko 3 posty ? hę ??????????? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Cholerka mówi o innym temacie, który założyła z tęsknoty za tym. On sobie gdzieś tam jeszcze istnieje. Ale to nie ten topic na którym siedzimy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Myśle, że jest tak jak napisałem. Temat skasowany przez Leniwca został przywrócony przez kogoś o podobnym nicku. Nie wiemy, przez kogo. Pewnie przez kogoś, kto często tu bywał. :) Ten ktoś przedstawia, sie xxx itd i przypomina o sobie. On może go skasować a nie prawdziwy Lniwiec. Poza tym spokój. NIc sie nie dzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4269902 to jest topic, o którym pisze cholerka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 :) VB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre az za bardzo Napisano Grudzień 4, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre az za bardzo Napisano Grudzień 4, 2009 dlatego reszta ferajny była na innym topie:D:D Klon co oznacza VB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Pamięć ludzka jest taka ulotna .... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ale dlaczego Leniwiec stwierdziła że to jej temat skoro to niby ktoś inny go założył i podszywał się pod nią 28 listopada ? Dlaczego Leniwiec nie zwróciła na to uwagi i zastanawiała się, dlaczego ma tylko 3 posty ? hę ??????????? ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Orange powyżej udzieli Ci odpowiedzi na wszystkie pytania. Jeśli zechce :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre az za bardzo Napisano Grudzień 4, 2009 ale która orange,przeciez tam moze być masę osób.:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre az za bardzo Napisano Grudzień 4, 2009 ktoś usuwa posty i dlatego sie cofnęło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 4, 2009 cicha, jeśli chcesz odpowiedzi na to pytanie, musisz zadać je leniwcowi, nie nam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Nad czym tak zawzięcie pracujecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 4, 2009 figiel na pierdołami, niczym ważnym. Niepotrzebnie rozdmuchana sprawa, to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 4, 2009 A juz myślałam , że coś ważnego mnie ominęło . A czytać się jakoś zbytnio nie chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 4, 2009 figielku tak szczerze, to ja przeczytałam co 10 zdanie, bo też mi sie nie chciało :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Cholerko a jak szczerze ? tak samo jak przed księdzem na spowiedzi ? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 4, 2009 figielku tak cholernie szczerze, to pzreczytalam co 20 wpis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Jak juz tak szczerze wyspowiadałaś się , to nadszedł ten moment co rzuca się na tacę :p dawaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 4, 2009 No tak :o jak doszło co do kasy to i cholerka uciekła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach