Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Leniwczyku ja mówiłam już Tobie kobieto , że masz mi wierzyć i tylko mnie i koniec :D A to o tych okularach kiedyś tak Ladaco rozpisywał się ! :D

Gość czy jeszcze jakies kochane
sa niedocenione? czekam na propozycje ;)

A np w pracy jest mi dobrze no i co ? :p :D A miała być dedykacja dziewczynkom :D

Leniwczyku a dlaczego nie :) pracę trzeba lubić i wykonywać z zamiłowaniem , wszak za nią kasa płynie :D Zobacz ile masz satysfakcji :p

ja nie kocham swojej pracy...ja jej nawet nie lubię siedzę tu, bo za nią płynie kasa...ot i moja filozofia :D :D :D Leniuszku a co ważniejsze? Twoja milosc do pracy czy pieniadze z niej..... bo chyba to drugie jest lepsza :) :D :D :D

HP...kirdyś tak myślalam :( ale teraz zgadzam się z figlarką, tylko jeśli człowiek do jakiegoś poziomu życia nawyknie...to trudno z niego zrezygnować :O a teraz spadam dalej pracować 😭 papa

Gość Shaman king
CS 1,6 Nazwa serweru: CS C.O.M.B.A.T IP: 193.218.155.195:27062 Haslo: 123 Serwer: ffa sloty: 16 OPIS SERWERU -Serwer narazie sie rozkreca wiec jest malo graczy -Są mapy na nim aim_map , aim_crazy jump, i cs_winter(asult) de_westwood , de_nuke Pare przykladow map ktore wystepuje na serwerze -Mili admini - KONKURS (ZAREKLAMUJ SERWER I ZOSTAN ADMINEM!)

Gość Nila szukam
Leniwiec Tu L nie wiesz gdzie sie On zaszyl? taaa wiem, rozpaczasz za kablem ale moglabys moze zastukac do N😭 cos za dlugo Go tu nie ma😭

Gość *figiel*
[śpioch}

Wszystkim ludkom :) L. nie wiem, co się dzieje z N. :O może jego szwagier coś wie na ten temat :) Sądzę, że N.robi świąteczne przygotowania :) Ludki....rozmawiałam z Marysią S.C. :D Macie pozdrowienia i buziaczki :)