rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 taaa ja jestem w ciązy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq to gratuluję, chyba powinienes zostać wpisany do księgi rekordów Guinesa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 i widzisz widzisz PZU ... jaka dyskryminacja w mentalnosci ludzi ? bo ja chłop to u mnie ciąża to od razu curwa kyrk ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq-no curwa cyrk bo co innego a Twoje dziecko ma oprócz Ciebie jeszcze tatusia czy mamusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 o kuźwa :D człowiek na chwilkę wyjdzie z kafee i co widzi??? rewq i klon w Ciąży :D:D Gratuluję chłopaki :) mam nadzieję, że zaprosicie nas na pępowinowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 mamusie ma :-P jest równouprawnienie i kobieta XXI wieku ma prawo do 1. penetracji 2. zapładniania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Nie mam okresu. Zgodnie z kafeteryjnym sposobem rozumowania to niechybnie ciąża :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 klon....to jeszcze napisz, że będzie dziewczynka i już PZU ma pannę dla swojego bobasa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq--to mamusia Cie zapłodniła:O klon-tak, to napewno jest cionża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 klon--jeszcze napewno zostałeś zapłodniony językiem:D ja k to pisał tu pewien menżczyzna że zapłodnił tak właśnie swą kobiuetę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 kobieta mnie zapłodniła czyli matka mojego dziecka , czytaj ze zrozumieniem PZU :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 wg PARYTETU część męzczyzn zachodzi w ciąze, częsc penetruje ... to samo dotyczy kobiet - cześć rodzi, a czesc płodzi :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 no tak mamusia twojego dziecka Cię zapłodniła, a czym jeśli można wiedzieć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 "kobieta mnie zapłodniła" Nie jestem pewien, czy chcę się dowiedzieć jak to wyglądało od strony technicznej :-o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 tajemnice naszej alkowy będą niedługo na youtube :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 a ja właśnie chcę się dowiedzieć jakby to wyglądało od strony technicznej, bom bardzo chętna uzyć takowego sposobu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 pobieram za to opłatę PZU :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 choćby mnie to kosztowało majatek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq---a nie możesz radzić nam tej tajemnicy...tak po znajomości? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 znajomość znajomosciami ale biznes biznesem - otwieram szkółkę żenskiej penetracji i nie mogę zdradzac biznes planu :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 no właśnie ponoć rewq ma sposób na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 :-P jako zapłodniony facet czuję się dyskryminowany w tym moherowym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq---a gdzie Ty widzisz mohery? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 na szczescie tutaj nie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 mam nadzieję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 bardzo tolerancyjnie podeszłyscie do tego tematu , dzięki za wsparcie jest mi oraz bejbe bardzo potrzebne :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 bo my ogólnier fajne kobitki jesteśmy, prawda?tylko cos te połówki nam nie hoojowe trafiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 przykro mi PZU :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq---skoro Ty posiadasz zdolności "magiszne" to może mi powiesz, jak zajść w ciążę bez pomocy faceta? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 18, 2010 mi chyba bradziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach