Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pzu...ale Ty nie domyślna :P rewq spaceruje bo może poznać dzięki temu więcej kobiet :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Z tą kobiecą przyjaźnią to taki żarcik był :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pzu...też racja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 leniwiec, lub jedna panów, druga panie --nieee to też nie bo tu pojawiają się podteksty sexualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 zmieniłem lekko stopę swą :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 no pięknie, ale czy oby Twoja wielbicielka się nie obrazi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 19, 2010 rewq----strzelam focha :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Ma poczucie humoru :-P mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 bo jeśli 86 to rok jej urodzenia, to młoda jeszcze niewyżyta i bez pokory i za taki opis może Ci krzywdę zrobić, zastanów się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Jakby BMW Saubauer walnął sobie taki napis na bolidzie, wiesz ile by za to zgarnął kasy ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 jaką krzywdę ? :-) ps. oj dzieli nas blisko dekada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 no ale skoro z Ciebie taki bies na baby to rób to tak aby innych nie ranic, spójrz w jaką traumę wpędziłes leniwca oj będziesz sie teraz musiał starać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Leniwiec też kiedyś mi serce zranił :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Wystarczy, ze wpisze ją do stopki przed żeli papą. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pzu....trauma pozostanie do końca życia :O o ja biedna und nieszczęśliwa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 19, 2010 rewq----to pomówienie :P klon...jam chciwa i się nie dziel swoim :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Leniwiec mam Cię wpisać do stopki " lubię Leniwca - prosił mnie ...." :-P ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Leniwiec chcesz wylądowac w mojej stopce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 Leniwiec Ty się przez facetów nieunieszczęśliwiaj bo naprawdę w depresję popadniesz, nie warto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Leniwiec jest tu powszechnie znanym pożeraczem męskich serc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 klon-Twoje też pożarła:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Moje zostało zjedzone jeszcze zanim się tu pojawiłem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Żeli papą86 Po "papą" nie ma odstępu Dobrze, że napisałeś "prosiła", a nie "zmusiła" Bardzo lubię rewq - nie prosił mnie, żebym tak napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 no tak tez myslałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu oranże Napisano Styczeń 19, 2010 rewq to Ci pojechała:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ale jak inteligentnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Leniwiec milczenie jest zgodą , zaraz trafisz pod moją stopę :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Czasem milczenie Leniwca zwiastuje nadejście huraganu lub trzęsienia ziemi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 19, 2010 rewq---nie chcę być w Tojej stopce :O i chciałam wyjaśnieć PZU, że ja niczyich serc nie jadam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach