Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 PZU.....zapewne masz rację ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 20, 2010 jak dla mnie najlepsze sa właśnie 30 -stki , nie za młoda , nie za stara taka sam raz , już doswiadczona a ciałko wciąż słodkie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 mówisz rewq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 20, 2010 mówie PZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 z doświadczenia?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 20, 2010 a myślisz że ja jakiś teoretyk jestem ? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq---to PZU jest w sam raz :D tylko konsumować ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 20, 2010 co macie na śniadanie ? Leniwiec gadaj bo Tyś ciągle na diecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Cicha...to pomówienie a na śniadanko mam 2 mandarynki, i serek danio :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 leniwiec, żebyś sie nie wypasła na takim śniadaniu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq w pomarańczach Napisano Styczeń 20, 2010 Leniwiec ----> to żeś se ale tresciwe śniadanie wzięła :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 20, 2010 tyle to ja bym se podniebienie podrażniła tylko :O:D:D:D ja muszę mieć coś treściwszego, np wczoraj zjadłam makrelę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq---ja nie mam rano na nic apetytu :O jej z musu coś wpycham :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq w pomarańczach Napisano Styczeń 20, 2010 biedactwo :-O a może eukaliptusa listki se poskób troszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 ja już wszystkie kwiatki w pracy podskubałam :O teraz sterczą tylko kikuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Jeśli były uprzednio spryskane pestycydami, to tłumaczyłoby to brak apetytu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 klon-myslę że pestycydy bardziej tłumaczyłyby ospałośc i lenistwo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq na pomarańczowo Napisano Styczeń 20, 2010 ja myślę że pestycydy tłumczą częstą kwaśną --> :-O minkę u Leniwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Chyba nie oczekujesz od nas, że będziemy w tym uczestniczyć ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq---nie podoba Ci się moja minka? :O ok...od dziś mam taką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq na pomarańczowo Napisano Styczeń 20, 2010 o matko :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq--a było się czepiać? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU to że jesteś ordynarna Napisano Styczeń 20, 2010 20.01.2010] 10:28 [zgłoś do usunięcia] PZU koorfa nawet tam nie zaglądam na ten temat, a tu jakieś ścierwa mnie posądzają o spam pijawa to potrafi namieszać nie znaczy ,że jesteś fajna,wręcz przeciwnie ŻAŁOSNA pogratulować pomysłu z podszywami :o nawet do podszywania się i spamowania to trzeba mieć klasę:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za burdel Napisano Styczeń 20, 2010 :O Leniwiec jestem pelna niesmaku:O oddalam sie chyba na ament:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 PZU....mam nadzieję, że się jeszcze pojawisz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 20, 2010 a co tu się dzieje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU to że jesteś ordynarna Napisano Styczeń 20, 2010 namieszałaś i poobrażałaś a teraz sobie idzesz,typowe idż i nie wracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 20, 2010 ja pierdzielę, ale jesteście nienormalni :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Orange, odczep się od PZU :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach