badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 O której zbióreczka ? Bo ja mam dzisiaj niedoszłych teściów na kolacji, ale przegonię ich przypalonym bigosem z cebuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ta dalej z tą spacją Napisano Styczeń 23, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 To mój znak rozpoznawczy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fresz odor kontrol 0 Napisano Styczeń 23, 2010 jak bedziemy to bedziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fresz odor kontrol 0 Napisano Styczeń 23, 2010 jednak zawiodłam się na nich: 10:53 [zgłoś do usunięcia] prosze o zablokowanie tych Skoro zablokowaliście ladaco za ciągły spam wnoszę o blokadę dla uzytkownikow Myrevin,Skulska,Pijawka ,Lubiś za rozwalanie naszego topika http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4262799 &start=5220 no ale...to bylo do przewidzenia:D nic nie warta ta ich tutaj pisanina,błeeeeeeee... nawet zadna na czarno odwagi nie miala:D ale do wyzwiski i oskarzen to sa pierwsze:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Co to za platfusy tu emigrowały? :O Założyć sobie własny topik i tam śmiecić, a nie tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fresz odor kontrol 0 Napisano Styczeń 23, 2010 tylko nie platfusy...moim stopom nic nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 chollerka :D Ślubny wysłał Cię do pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 cholerka a ty kim jesteś żeby komuś ubliżać ??????? zamiast klapać dziobem najpierw pomyśl to naprawdę nie boli i jeszcze jedno matka cie nie nauczyła że nieobecnym nie obrabia się dupy????????? bardzo nie ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Orange....chollerka jest stałą bywalczynią tego topiq :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 a jak tak bronisz ladaco to niech on i jego koledzy wam na topiku srają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 i to ją usprawiedliwia????????????? może innymi pomiatać ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Czeeeeeść, Gogoł To jest nasz nowy topik, jakbyś nie wiedział :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 przytulny ja zajmuje pokoik po lewej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 matka cie nie nauczyła że nieobecnym nie obrabia się d**y????????? bardzo nie ładnie " Nieobecnym ? Przecież Ci nieobecni są cały czas w pogotowiu tylko czekają aż topik ktoś podniesie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 fajny widoczek mam z okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Teraz to jest frekwencyjna lipa, ale od poniedziałku wszyscy się przyłożymy do pykania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 podniesie chyba lewarkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://w220.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8i15SGW2su3 Melduję gotowość do wieczoru. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 no to pyk a gdzie reszta przecież ferie mają na sanki poszli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Co tam widzisz ze swojego, Misuuuuuuu ? Bo jeśli chodzi o moje okienko to mam dobry widoczek na przyszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Witam Degeneruchów! Czemu rozwalamy topik akurat im, zasłużyli, czy po prostu mają pecha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Uuuu, panie Bezimienny, cieniutko :P tylko jeden czteropak ? :O I przecież pisałeś, że nie pijasz motznych piv, bo ryją beret :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 ja widzę ladaco i bandę jego kolesi na sankach z górki się puszczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Emo, niczego nikomu nie rozwalamy Po prostu znaleźliśmy spokojny azyl, pełna -tura Nie będziemy tu nikomu ubliżać, siać fermentu, SPAMOWAĆ, kulturalnie se rozmawiamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 W sobotę nie obowiązują postanowienia.. :P Pod zlewem mam dalszą część, chyba nie wyobrażasz sobie zasiąść z trzema czteropakami.. nie zmieściły by się na biurku. Emo nic nie rozwalamy na naszym topie nie da się pisać. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 Davelight ujmijmy to tak należy im się jak cholera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 emo i mają lepsze widoki z okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 A, jeśli tak, to spoko Powtarzam, niczego nie rozwalamy, nie spamujemy topiku, nikogo nie obrażamy, a że stałym bywalczyniom tego miejsca wydaje się, że jest inaczej, to mają problem. To wolne forum i każdy ma prawo pisać, gdzie chce, byle się trzymać regulaminu Dave, to prawda, że chcesz zostać modką ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Dave, to prawda, że chcesz zostać modką ? } Prawda widziałem jej topik na redakcyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach