Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bb....jak tak to mnie wyprosilioście, a teraz mi łaskawie pozwalasz tam pisać??? wypchaj się ze swoim topikiem :O rewq---dlaczego mam opuszczać swój topic??? dlatego że degeneraci nie mają lepszej zabawy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bynajmniej Leniwiec tylko mogą byc problemy z komunikacją :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 nie marudź, robimy imprezkę integracyjną http://www.youtube.com/watch?v=leohcvmf8kM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 jaki tu spokój na na na na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 rewq---tego się obawiam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 -czy dowiezie mnie pan całą i zdrową? - zdrową na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 mawronka :D o matko, ale Cię dawno nie czytałam :D bb....nie dzięki za imprezkę...nie skorzystam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 sztywniara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 zdaje się Leniwiec że chodziło o to by udowodnic wygłoszoną przez Ciebie ( rzekomo ) tezę że forum jest dla wszystkich , jak widac właśnie w taki oto sposób Ci to udowadniają :D inna sprawa że to pośrednio uderza w innych uzytkowników ale podobno jak ktoś jest degeneratem to zatracił już częsc kręgosłupa .. tak mawiają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 kręgosłupy maja tylko pedauy, dawno to wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bb...nie sztywniara, tylko wybredna jeśli chodzi o towarzystwo :P rewq---taaak...może masz rację, tylko oni jak zwykle wszystko przekręcają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 " pedauy" no ta nowomowa kafeteryjna jest doprawdy pocieszna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 jak będziesz zbyt wybredna to ci wianek na starość zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Leniwiec ja nie będe rozstzrygał bom nie sędzia ale na dłuższą metę trzeba stosowac środki współmierne do winy i jęśli jesteś winna to już karę ci wymierzono , dalej jest już tylko znęcanie się :D nie bój Leniwiec nie ma co płakac nad kafe i tutejszą populacją :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bb...mój wianek to nie Twoje zmartwienie :D wolę go zachować niz oddać jakiemuś degeneratowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 trzymaj trzymaj bo to wielki skarbek jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 rewq---ja nie płaczę -jak na razie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Leniwiec a więc spoko cool i git :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 'Ci, którzy mnie obrażają, są za mali, bym słyszała ich obelgi '- chyba najlepsze zdanie opisujące Leniwca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 mawronka :D też tak myślę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Leniwiec a ty nie w pracy ? :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Niedziela święta jest :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Zauważyłem , mój nieulubiony dzień bo weekend srikend się kończy i jutro do pracy :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 " colaxD Zapraszam, chciałabym wiedzieć czy ładne? " cwoku jeden już się tu wklejałeś nie bądź natrętny jak muszka owocówka bo ci przyperniczę z packi na muszyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 24, 2010 jakie nerwowe towarzystwo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bulionetka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Spokój, tylko spokój może was uratować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 mawronka...ja niestety w pracy :O:O:O lubiś...ale masz roześmianą japę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Leniwiec przyjmij moje kondolencję :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 dzięki rewq :O miło, że łączysz się ze mną w bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach