rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 :D tyle że ja się łączę siedząc w domciu popijając kubek Knorra gorący a TY niestety w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=I-NUX01XZG8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bulionetka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Zaczynam wpadać przy tych nudziarach w lekką depresję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 rewq---a ja pomijam już 3 kawę...żeby tylko nie zasnąć :O mawronka...dzięki, ale z propozucji skorzystam dopiero wieczorem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bulionetka.... :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Leniwiec wieczorem to ty idź spac bo jak zachlejesz to kac rano w pracy :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 rewq---jutro już mogę mieć kaca :D mam labę w pracy :D a zresztą jutro będę cały dzień szwędać się po mieście służbowo...wić nikt nie zauważy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 juz widzę te służbowe "wizyty" jak cię zobaczą z podkrążonymi oczami , drżącą w delirium tremens to powodzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 figlarka :D rewq---a od czego jest make-up? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 a co Ci da mejkap na drżące łapska w delirce ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bulionetka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Jeżu :( Spidman żyje :( I ma takiego jak Whitezilla :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 rewq---hm...o Tym nie pomyślałam :O ale jutro ma być duuuży mróz, więc założę kominiarkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 dziś już jest mróz u nas przynajmniej :-( , Leniwiec a ty na ochronie gdzieś robisz że w niedziele masz zmianę :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 hahahah...nie pracuję w ochronie i nie robię na zmiany :P tylko czasami w trakcie pracy się lenie (więc siedzę na kafee) a czasami musze w weekend pracować...:O mam terminy..więc dlatego muszę czasami siedzieć w weekend w pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastepna ksiegowa Napisano Styczeń 24, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bo myślełem że pilnujesz jakiejś budowy i siedzisz w budce smroodce z ogrzewaniem piecykowym , masz nastawione radyjko i zdalnie kafe przez komórkę łapiesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Leniwcze dołącz jeszcze między innymi takie objawy jak : ból głowy , zawroty , kołatanie serduszka , wymioty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 figlarka...ja nie widelec...nie chcę, żebyś mnie leczyła :P rewq---pracuję w biurze...ale nie koniecznie jako księgowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Styczeń 24, 2010 zwisie :D:D Nie moglam dogadac sie ze wspolnikiem:o:o:( I wszystko upadło:( Śpiochu :) Szkoda, ze tytulu tematu nie mozna zmienic bo nie pasuje juz do tego co tu sie dzieje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 A to żałuj Leniwcze , żałuj :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Leniwiec zapewne pracujesz w dziale monitoringu, controllingu i... mobbingu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 rewq---mobbing nie jest mi obcy---to temat mojej pracy magisterskiej :) Iwan...ale teraz ten tytul to taka przenośnia :P figlarka...ja nie chodzę do weterynarzy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 dobra Leniwiec poskób sobie troszkę listków eukaliptusa co byś nie zdechł z głodu miłej niedzieli pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Więc jednak jest możliwość , że trafisz na mnie :p a wtedy ....... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 rewq---a gdzie ja pod śniegiem znajdę jakieś liście miłej niedzieli :D figlarka...nic z tego :D żywczem mnie nie weźmiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 no dobra...czas wracać do pracy :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Skupu żywca nie prowadzę , więc bez obawy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 No tak , Leniwcowi brak męskiego towarzystwa , to i poudawać musi że pracuje :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 figlarka...nie masz racji..zręsztą jak zawsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach