PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 no bo krótko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 bo laska taka średnia to i wszystko krótko trwało ale z ryja to ona nie za specjalna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ja tylko na zadek pattrzyłem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq- tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 i peach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq--postanowiłam przeanalizować czy nie śmiejemy się z Ciebie czasami bezzasadnie i oto moje spostrzeżenia różnica czasupomiędzy Twoimi wpisami była tylko 10 min:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 bo rewq poszedł na szybki numerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 śmiejcie się śmiejcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq-starośc nie radośc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 aaaaaaaaaaa to jak na szybki, to zwracam honor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ich geje nach hause trzymajcie się brzoskwinki od jutra mam urlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq się obraził i idzie sobie od nas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 babanku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziuskaaaaa Napisano Styczeń 28, 2010 Powiedzcie czy waszym zdaniem ładne ? :) http://malter.mondozoo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 *bananku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Muszę dziś zaiwaniać w robocie :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 musi to na rusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 taa, a w polsce to jak kto se kce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 bo w polsce to w ogóle jakaś taka wolna amerykanka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 wszyscy pooglądali se foty i poszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 haha :) ja se nie poszłam :P cały czas tu jestem ale jeszcze tylko przez 10 min :) a właściwie to już powinnam się zbierać bo jeszcze muszę auto odśnieżyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 idzta se fszyscy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Ja jestem :D Racuchy zjedzone, łazanki sie zapiekają Czekam na swojego bananka rewq nie obrazaj sie. To, ze byłes krotko nic dla nas nie znaczy. I tak Cię kochamy klon PeZetUuuu bedę czekac na zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 a racuchy prezesłane zaraz zerknę na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Pzresłne Tylko nie wiem czy cukier puder sie z nich nie zsypal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 cukier sie zsypał to raz, a po drugie to jabłka tam ani widu ani słychu, jakie racuchy takie foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 " rewq nie obrazaj sie. To, ze byłes krotko nic dla nas nie znaczy. I tak Cię kochamy " Miłośc trza wyrażac do obecnych a nie nieobecnych :D poszŁEm do chaty , nie obraziłem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach