cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 znów jakies pomarańcze z kompleksami wpierdzielają sie na nasz topik :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 no dobra :D tylko poczekaj muszę zmienić muzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Everybody's free, Everybody's free, Everybody's free.... Everybody's free, Everybody's free, to feel good, To feel good Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 a tak w ogóle to gdyby jeszcze ktoś nie widział mojego psinciusia to jest w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 cholerka cicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 PeZetUuuu pezetuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 jak tam, sprawdziłaś wczoraj swojego banana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ale się komuś chce:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 PeZetUuuu o takich zrecazch nie pisze sie an forum publicznym, bo takie dzieci jak glen mogą sie zaczerwienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Biedny kręgosłup :( http://www.gadu-gadu.pl/5431732689055118706/zobacz-najwieksze-piersi-swiata1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 i mysli że jest fajny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 znaczy się, że pobiła lolo ferrari?? http://cdn1.ioffer.com/img/item/634/906/21/VNm2Cd6XpcvQVge.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 W ktorym rejonie Polski zaczęly sie ferie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Piersiami pewnie tak, ale z ustami pzregrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 cicho, Ty nie vbecz tylko śpiewaj mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 29, 2010 Cześć Najpierw słowo wyjaśnienia. Próbowałam nadrobić to, co pisaliście przez ostatnie dwa dni, minęłam wpisy o piczach peachach, zielonych bananach i kabaczkach, i trafiłam na wpis jak rewq pisze, że wpisał się na powiedz.to PZU i chollerce. Weszłam na powiedz.to PZU i zobaczyłam, że tam jest niby wpis ode mnie, figla itp. A ja w życiu na tym nie pisałam :O:O PZU, ja nawet nie wiem, co to znaczy szczenna :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 widelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 29, 2010 cześć cicha przepraszam, że się nie przywitałam po ludzku ale mnie to normalnie wkurzyło ja się bandzie pijawy chce :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 PZU Ty się nie przejmuj, ktoś sobie żarty robi :O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 29, 2010 zadziwiają mnie Ci ludzie, naprawdę :O:O PZU :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 fioletowy--ale ja nawet przez chwile nie pomyslałam że to Ty,że cicha itd. ale tej szczennej suczy to im nie daruję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 komuś się popierdoliło:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 29, 2010 WYPIERDALAĆ oRANGE NA SWÓJ TOPICK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 29, 2010 weź mi wytłumacz co to znaczy szczenna sucz :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 widelec znaczy że suka w ciąży :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 fioletowy---no chodzi o to że jestem w ciąży szczenna suka to odnośnik kobiety w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 PeZet uuuu skasuj te dyurne wpisy. najlepsze jest to, ze ten niedorozwiniety osobnik wpisuje się raz za razem podajac różne nicki :D :D :D widelec- Ty sie takimi rzeczami nie przejmuj. Przecież wiadomo, ze to te dzieci. Bo nawet najgłupszy dorosły nie zachowalby sie w ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 29, 2010 a najlepsze jest to, że teraz ta sama osoba, która podszywała się pode mnie, sama zaczyna z PZU, wpisując się jako lubić, pijawa czy ksenia. W którym województwie są teraz ferie??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach