cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 i po co ta medialna wrzawa ( dot. szczypiorków ) ? :-O a wiecie że Szczypiorniak wymyślili polacy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WREDNY PYSK KM 0 Napisano Luty 1, 2010 przyjemnego dzionka Poniedziałek pierwszy kroczy Ciągnąc Wtorek za warkoczyk. Środa biegnie zadyszana, Bo przez Czwartek jest łapana. Piątek sunie wolnym krokiem, Ma Sobotę tuż pod bokiem, Jest okropnie niecierpliwa I do przodu się wyrywa. Ciągle wierci się i gada, A Niedziela temu rada. Lubi, kiedy coś się dzieje, Kiedy Tydzień nie gnuśnieje. Wszystkim pracującym i nie tylkousta] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq i jak tam? ręka boli? :D porąbaniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha ---> :D co innego boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq aż boje sie zapytać co boli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 owoc jakiś :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Nie wiem czego, ale w tej chwili przyszla mi na myśl szarlotka z wiadomego filmu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 American Pie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Dokładnie. Na sama myśl przechodzą mnie dreszcze.... z obrzydzenia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 mam nadzieje że nie sugerujesz , że ja.... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq nawet o tym nie pomyślałam :P To pewnie przez to, że wspomniałeś o owocu. Albo przez to, że jadłam wczoraj szarlotkę :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 ja bardzo lubię peach :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Martiwlabym sie, gdybyś powiedzial, ze wolisz banany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 lubię banany owszem :D ma jednego w torbie na 2 śniadanie . nie martw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 a gdzie Leniwiec :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Pewnie zaraz się pojawi. A ta torbą pojechałes :D Czas na kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha, nie rób takim min, bo CI tak zostanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 O, widzisz? rewq ma już tak na stałe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 ale ja mam powód :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha jaki powód? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 cześć z rana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 sprzątaczka w firmie w piątek widziała dwa szczury w toalecie:O:O:O chciała wziąć wiadro a tam szczur :O:O:O Ale to dopiero połowa historii :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 widelec No juz nie tak z rana ;) cicha to ta łagodniejsza cześć historii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 drugiej części historii nie mogę zdradzić bo będziecie się śmiać :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 nie bójcie się szczurów one tez chcą żyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha obiecuję, że nie bedę. Dawaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq sądzisz, że wystraszyłby ich nasz wyglad ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach