cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha, dzięki :D :D :D ładnie sobie o mnie myślicie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwiec--możesz ale wiesz pod jakim warunkiem ja tez nyslałam że chollerka to taka czterdziecha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2010 chcialam tylko napisac, ze ciagle was podgladam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU czekamy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Zdzira :D zamiast podglądać do częściej się ujawniaj :P PZU...podaj jeszcze raz @ :) cholerka....ok...postaram się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 zdzirka- nie podgladaj, bo to nie ladnie;) tylko odzywaj sie :) rewq :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2010 :P tak naprawde to, co napisalam mialo byc taka sugestia, ze tez mozecie wyslac do mnie foty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 monika52@interia.eu 52---to nie rok urodzenia:D rewq---:O o so choci:O psychiczna---to niekurturarne tak podglądywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 psychiczna ale my mamy tylko na wymianę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 mnie widziałas, wiec jestem zwolniona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2010 cicho, a ja sie moge wymienic, proszzz, mnie tu widziala juz ponad polowa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 " rewq--- o so choci " cholerka mnei opierdoliła :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 psychiczna o ile dobrze pamiętam to miałaś foto w stopce ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq Ty jeszcze nie widziałes jak ja opierdalam :O to bylo tylko spostrzeżenie :O i to dla Twojego dobra, aby brzoskwinki nie przesloniły CI świata i nam kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2010 chcho, mialam, ale rozdaje juz inna bo tamtej nie mam na kompie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 oszsz cholerka ... może i tak ... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 to dawaj na meila joakra@onet.eu :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 psychiczna tortura dybami , była lepsza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 poszło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2010 Cicho, dzieki:D Rewq, to byly stare czasy, czlowiek ewaluuje ale teraz tez obczajam jakis refresh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU....poszło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec, wyślij mnie też :D pliss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 stare ale jare :D najlepszy nick jak dla mnie , a żadko komplementuję kogokolwiek na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwcu ja też czekam :P Póxniej odbiorę, bo teraz chollerek chce grać, wieć zwalniam kompa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2010 dzieeeeeeeeki, rew Leniwiec, rozdajesz nowe foty z odleglosci mniejszej niz 20km? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :D what the fuck ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 PZU- ja nie mam w pracy fotełe, ale Leniwiec może Ci przesłać linka do mojej NK Zdzira normalnie pojawiasz się i znikasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 trza było to samo haseło zostawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach