cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 Leniwiec za moment Ci wyśle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 rewq----za co mi tak gorąco dziękujesz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 Cicha,,,,taki chłopek roztropek :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 no właśnie taki chłopek... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 cicha...ale On jest spokrewniony z Misiem, prawda? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 z niedźwiedziem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 yyyy....myślałam, że Twój to miś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 chroń mnie panie od takiego "misia" :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 11, 2010 Leniwiec --->>> za dziwolągi podziękowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 rewq---aaa...to bardzo proszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 kuźwa....dziewczyny strasznie mnie dziś nosi :O nie wiem czemu.....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 naćpałaś się ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 no wlaśnie nie :O dlatego nie wiem o co kaman.... jak ostatnio miałam podobną fazę.....to się zakochałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 w zymbatym ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 Cicha...nie rozumiem? Nie pisz slangiem młodzierzowym jak się do wapniaczki zwracasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 11, 2010 Leniwiec masz wapno w głowie ? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 młodzieżowym :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 czy w dentyście się bujłaś się pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 rewq----nie wiem jak Ty....ale ja w głowie mam mózg :P--dodam że funkcjonuje bez zarzutu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 Cicha....no tak....ale on się teraz urlopuje....z żoną w dodatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 11, 2010 I nie zabrali Cię ze sobą. ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szpieggg Napisano Luty 11, 2010 13:20 [zgłoś do usunięcia] ladaco jeden sie rodzi palaczem w kotłowni i umiera w granicach 90 a drugi tak jak on ...trza było wziąć urlop w lipcu PODOBA WAM SIĘ WYPOWIEDŹ WASZEGO KOLEGI LADACO NA TEMAT ZABITEGO POLICJANTA ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 Klon....no właśnie nie :O nie wiem dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 klon---witaj, a czemu zawdzięczamy zaszczyt Twojej obecności tu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 11, 2010 :) wszystkim, których nie spotkałem na topie o dobijaniu Leniwca. Nawiasem mówiąc spodziewałem się na tamtym topiku większej frekwencji :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach