cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Powtórzę sie. Pieprzona minuta :O klon_ moze być to dowód namacalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Zdzira.....ale Ksenia pojawia się sporadycznie :O już gorsza jest Pi....:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 cicha, wejdz na Degen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec, ja nie wiem gdzie ona sie pojawia, czytam ja sobie czasem na degeneruchach. ''Niech mi ktoś rano wyjaśni, najlepiej Pijawa, ona jest obcykana, co te wszystkie lachony z kafe widzą w Kablu ? Przecież to klusek } Ten topik Kabla to jakaś kurrwa sekta Lasky się do niego modlą, wirtualnie mu zasysają dzień i noc, co to kurrwa ma być ? '' :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 !!!!!!!!!!!!! mcQueen (ten projektant butow) wczoraj popelnil samobojstwo:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Nie, no serio... Jestem kobietą udajacą męższczyznę. A może męższczyzną udajacym kobietę ? :-o Chyba sam już nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 no jestem, ale nic ciekawego się tam nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 klon_ pozwól, zę my to ocenimy zdzirka no nie mów, ze już tak wychwalaja kabla :D nowa sekta sie tworzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 cholerka, no jak widzisz:o a zreszta, co ja sie bede produkowac. ladny dzien dzisiaj mamy, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Zdzira-może ona ma jakieś kompleksy :O Ocenia wygląd Kabla i "jego fanek" -- a przecież ich nie widziała :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 klon, szpony do gory...... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 piekny kurwa, wstałam o 7, w locie się ubierałam, przy czesaniu wyrwałam se pół włosów, samochód odśnieżyłam skrobaczką bo szczotkę gdzieś kurwa wcięło, a to wszystko razem z dojechaniem do pracy w 15 min :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Zdzira...mamy paskudny dzień gdyby to nie był piątek i gdyby mi okno nie zamarzło....to bym wyskoczyła pchana depresyjnym samopoczuciem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Zamarznięte okno, piątek. Jasne, każda wymówka jest dobra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Ja miałam kilka razy pobudke w nocy i ścierałam rzygowinki :O Teraz jest juz dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Idize mój szef. Zazraz zostanę spacyfikowany :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 chollerka....czyli noc pełna wrażeń :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 ja dzisiaj zmarzłam w nocy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cicha....a gdzie szlajał się Twój Misio? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 na drugiej połowie wersalki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 jesc mi sie chce jak dobrze, ze dzis juz weekend:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 ja właśnie wsuwam ser w ziołach knorra :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cicha....czy wprowadziłaś tzw. Ciche dni? :P Zdzira...siedzisz w domu i marudzisz, żeś głodna :O a co ja mam powiedzieć? :O jestem w pracy i nic nie mam do konsumpcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 no to ja ide sobie zrobic...kanapki:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cicha masz @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Ja zjadłam śniadanie i teraz podgryzam wczorajsze oponki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 ludzie sie nudza :O http://photos.nasza-klasa.pl/24424111/7/main/c7aad520db.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 co wy tak napmietnie ze soba mejlujecie??:o Leniwiec, co z tego, ze jestem w domu, dopiero popoludniu uzupelnie zapasy w lodowce:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Zdzira....no ale nic nie masz.....tak zupełnie nic do jedzenia? :O napominam o @ bo mam ważną sprawę....i czekam na odpowiedź :O chollerka...niestety, foto usunięta :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach