cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec poszło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 oo, juz myslalam, ze tylko mi nie chce wejsc. nie no, juz mam kanapki: z salami i szyneczka, pomidorem i ogorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwcu nie ma czego załować :D zdzirka jak chcesz, to też możemy pomejlować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 porąbaniec zlikwiduj tam gdzie jest spacja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 nie chce mejlowac, bo cos sie dzieje z poczta na o2 i chooj mnie strzela jak musze na nia wejsc kanapki byly pyszne, teraz musze je spalic, zaraz zabieram sie za odkurzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 a mogłabyś tak u mnie też poodkurzać ?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 cicha, odkad mam nowy odkurzacz moge odkurzyc nawet u ciebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec Zdzira.....a co Ty taka uczynna :D normalnie nie poznaję osoby :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 co za dzień :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Jeszcze nie wyszła za mąż, a już w złym nastroju :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 wiecie co... najchętniej to poszłabym sobie do domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 A co ? W domu kafe lepiej działa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 nie, ale w domu nie muszę bezczynnie przez 8h siedzieć przed kompem :O mogę np pooglądać telewizję, zagrać w farm frenzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 a ja jeszcze nawet do pracy nie poszłam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 W ogóle nie rozumiem, skąd wział się ten kryzys finasowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec ide ukladac klocki, odezwę sie później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 bawiły się dzieci klockami przyszła mama spuściła wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 cicha jestes okropna :O Musisz zawsze nawiazywac do wc :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 sory:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cicha...:D:D:D:D:D powaliłaś mnie :D a ja dostałam dziś jakiejś głupawki :D:D wiecie co....już wiem, gdzie chcę jechać na urlop---na Balii :D:D tylko kuźwa to droga impreza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec uwożej bo na Balii albo w taki Szarm El-Szejk możesz trafić na kolegę z granatem w spodniach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 " Klon bzdura na resorach z tym kryzysem" tak do końca to nie , większa bzdura to jest grypa AH1N1 a raczej ogłoszenie jej pandemii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Najwieksza bzdura to jest to, ze kiedyś kafe nie będzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 rewq----a na ulicy w Polsce jest bezpieczniej?? :O Nie dajmy się zwariować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 chollerka....to fakt :) Tylko Nas kiedyś na kafee nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 *Porąbaniec nie z tej ziemi* cicho bo teraz ja mówię----> który miesiac?? ale o so chosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwcu, bo wtedy bedziemy porozumeiwac sie na innym portalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach