rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec no raczej w Polsce nie uświadczysz zamachu jak narazie :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 rewq no nie wiem. Idz do monopolowego po piwo, przy czym nie daj klientom pod sklepem 2 zlote "na bułke" to wychodząc z flaszką ze sklepu doświadczysz zamachu ;) Teraz naprawde ide, ale wróce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 u mnie pod szkołą na parkingu kloszardy zawsze stoją :O tzn teraz zimą już nie, bo im chyba dupska marzną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Chollerka....portal dla emerytów i rencistów "Ostatnie oddechy" :O:O:O rewq---może nie zamach bombowy ale mogą mnie zadźgać nożem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 taaaa macie racje Polska to druga Strefa Gazy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cicha...ale to i tak masz bo u mnie nie stoją....bo najczęściej leżą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 rewq---nie popadajmy w skrajności i tego typu porównania :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 no właśnie ty porównałaś , ja piszę o Bali a ty że u nas jest niewiele lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 rewq----nadajemy na innych bazach :O ja po prostu uważam, że nie powinniśmy popadać w paranoję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 ja też bym sobie gdzieś wyjechała, ale nie sądzę żeby w tym roku wyszło coś z wakacji... :( póki co muszę wybrać się na solarium trochę się doświetlić, na razie musi mi to wystarczyć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 odkuzone, pozmywane, ogarniete. kurwa, tylko do pracy za 40min trzeba wyjsc:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 no kochana, Ty do pracy o 11 wychodzisz, wyśpisz się, ogarniesz, a ja tu od świtu kwitnę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 cicha, wolalabym kwitnac od switu i wrocic o przyzwoitej porze do domu, zamiast zaczynac o 12:30 i kwitnac do 18tej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 no w zasadzie to ja tak kwitnęłam w każdy piątek jeszcze w LO i nie zazdroszczę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 http://www.joemonster.org/art/13411/Jak_zostac_milionerem_za_granica_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 nie wiecie, co kupić na walentynki??? Proszę, oto mała podpowiedź :P http://www.joemonster.org/art/13409/Tegoroczne_hity_walentynkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 te solniczki całkiem fajne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec, trzeba bylo wczesniej te linki podsunac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 aaaa nuda nuda nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Zdzira...nie mów, że już kupiłaś prezent na walentynki :O Jak ja nie cierpię walentynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Ty to się do pracy zbieraj a nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec, jest na to rada. Trza Ci chłopa znaleźć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cicha....marne- szanse :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 zobaczymy co da się zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 a ja lubie walntynki;) ale nie kupujemy zadnych prezentow:o bedzie kolacja i sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cicha....no comments :P Zdzira....no dobij mnie, dobij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 walentynki, a moze raczej WALĘtynki... brrr... te wszystkie serduszka, dupuszka :O a ja jestem naturalnie blada i nie cierpie solarium a słońce nie cierpi mnie :O i omija moje ciało duzym łukiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 leniwcu ale chodzi ci o kolacje czy sex :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 ZAPAMIĘTAĆ: z chollerką nie urlopować się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach