Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 chollerka....no pewnie że o kolację ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwcu boisz sie, że przy mnie sie nie opalisz? :D Spoko. Mnie omija, ale ooby, które przebywaja w moim towarzystwie dostaja podwójna dawke, swoją i moja A ja musze zachowac szlachectwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 hahahaha...cholerka to posypuj się mąką...będziesz miała bielszą karnację :P lub rób sobie kąpiele w mleku :D O moim szlachectwie świadczy błękitna krew a nie kolor skóry :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 "O moim szlachectwie świadczy błękitna krew" A także te wyższe sfery, w jakich sie obracasz wchodząc na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 krew krwią Ale moje szlachectwo widać na pierwszy rzut oka, nie trzeba mi w tym celu upuszczać krwi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 klon_ przeciez Leniwciec nie może przebywac z byle kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 witajcie z pracy :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 masz siostrę bliźniaczkę ? ---> :-o :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 chollerka...masz 100% racji :D:D ale ja nie muszę wyglądać jak trup, żeby szlachectwo u mnie było widoczne :P Ja mam to "coś " szlacheckiego w sobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec...się zacieła :D:D nie potrafi się przestać z nami witać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwcu zdefiniuj "to coś" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 zaraz się rozpłaczę :O przechodzę jakąś wewnętrzną rozsypkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 chollerka...a więc sposób bycia, mówienia---posługuję się francuskim R ;) zachowania, poruszania się,....itp :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec....ciesz się, że ta zgnilizna jest tylko w środku i się nie uzewnętrznia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwcu cos czuje, ze walĘtynki nie bedą dla Ciebie samotne :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 "walĘtynki nie bedą dla Ciebie samotne" - jasne, przynajmniej dopóki jest kafe :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 chollerka...a więc sposób bycia, mówienia---posługuję się francuskim R zachowania, poruszania się,....itp A ja jako osoba która Leniwca na realnie widziała- wszystkiemu zaprzeczam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec....Ty zdrajco a ja miałam Ci podać ten link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4374937 ale teraz to się wypchaj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 chollerka.....samotna na szczęście nie będę :D zaplanowano mi cały dzień---na szczęście nie na kafee :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwcu nie to mialam na myśli :D Tylko to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4374957 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 :D Cicha pracuje w marketingu ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 ma się gadane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 12, 2010 ok, ja spadam milego dnia szlachcice i szlachciczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 Cjcha....ja Cię zamorduję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec, obawiam sie, że to już niczego nie zmieni. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwiec, Ty się opierasz, ale zobaczysz, będą jeszcze z tego dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 ty się ciesz, znów cię traktują jak gwiazdę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Jedyne co możemy zrobić, to dorzucić coś od siebie do tego wizerunku. Jeśli każdy zabierze się za to od razu, to przed 16.00 powinniśmy naszkicować całkiem udany portret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach