Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec...bez ironii proszę :O i co....brak odzewu przegrałam życie bo nawet na kafee mnie nie chcą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 klon....to aż tyle czasu potrzebujesz, żeby coś o mnie napisać? :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 No wiesz... Tu się trzeba przyłożyć. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 "brzoskwiniowa karnacja skóry to kolory kąpiące z pędzla maczanego w palecie zachodzącego słońca. Cudowna radująca się twarz rozpromieniona tajemniczym uśmiechem przypomina kwiat kwitnącej róży. Oczy niczym dwa diamenty-piękne i kosztowne oddające blask i świetność duszy, gdyż piękno zewnętrzne jest wsparte pięknem wewnętrznym. Śpiący " Leniwiec ktory facet poleciałby na to. Gdyby pisało: sztynka, 167 cm wzrosyu , waga 57, biust 75 D, lubiaca sex mailabys wiekszy odzew :D :D :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 ....chollerka...ale Cicha tak się postarała :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 w sumie... pewnie połowa "bimbałków" z tego forum nawet tego nie zrozumie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 No ale w naszym kręgu zainteresowań są własnie Ci co zrozumieją ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 leniwcu tak.. ale zapomniała też, że to kafe :D Może na "Kultura: Książki, kino, muzyka" zrozumieliby [cool ] ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 klon_ to widzisz ilu sie odezwało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec...nikt się nie odezwał :O:O:O chollerka....e tam...ja mam to gdzieś :( pozostaję singielką i huj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 leniwiec- no właśnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 widelec....to co mam zrobić??? wyskoczyć z okna czy co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Wiem gdzie leży problem. Ten tekst trzeba opublikować w miejscach, w których nikt nie zetknął sie z Leniwcem. Inaczej zawsze trafi się taka PŚP. Jak można bezmyślnie sabotować tak szlachetną kampanię reklamową :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 klon....a może to...zazdrość? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 wiecie co... chyba będę musiała pożegnać się z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyskok z okna to super Napisano Luty 12, 2010 pomysł o jedną infantylną lalkę mniej:D trzymam kciuki aby się udało skutecznie z tego okna wyskoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 NIc z tego. Okno jej zamarzło. Śledź uważniej wszyskie wątki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 o, następna będzie żegnać się z kafe :O Co wam się dzieje? :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyskok z okna to super Napisano Luty 12, 2010 klon_ -----------> chyba już jednak odmarzło,sama to zaproponowała: 12:00 [zgłoś do usunięcia] Śpiący Leniwiec widelec....to co mam zrobić??? wyskoczyć z okna czy co??? http://www.youtube.com/watch?v=-tfsL9Kq8R8&f eature=player_embedded Ci, którzy mnie obrażają, są za mali, bym słyszała ich obelgi a ona chyba wie lepiej co z jej oknem się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 firma zakupiła program do kontroli pracowników :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 moja też go ma, i co z tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 obawiam się kontroli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 To jeszcze nic. U mnie w firmie wszyscy mamy specjalne chipy wszczepione bezpośrednio do mózgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 klon, to tłumaczy Twoją głupotę :P ale ktoś mnie tu będzie sprawdzał i przeglądał jak siedzę przez tyle godzin na kafe? Trochę tak nie bardzo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Kto wie ? Może nawet zaczną cenzurować twoje posty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Moje są zatwierdzane bezpośrednio przez kierownika. Dlatego pojawiają sie z pewnyn opóźnieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 doszły mnie tu sluchy że cicho olatuje z kaffe :-O z powodu Wielkiego Brata zainstalowanego w jej kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 Pracuje w CU i kilka miesięcy temu wprowadzili taką kontrolę.Najpierw była sielanka ,każdy wchodził na jakie strony chciał,pózniej zablokowali allegro,nk ,zacżęli robić wyrywkowe kontrole kto na co wchodzi aż w końcu zablokowali dostępo do gg. Mają też taki specjalny program,który robi co jakiś czas zrzut z ekranu.Dostępu do netu nie zlikwidowali bo bez tego pracować sie nie da,ale wszeli priv się skończył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Najpierw powinni ustalić zasady korzystania z netu i podać je do wiadomosci pracownikom. Samo blokowanie to pół biedy (można obejść) Gorzej gdy zaczynaja wyciagać konsekwencje służbowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 klon --->>>> zasadą korzystania z netu jest to że w pracy pracujesz :D a nie wchodzisz na GG itp. tu nie ma filozofii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach