Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 Tak do końca nie da się obejść jak kompy są w sieci zakładowej,filtry cuda nie widy i klops.A nawet jeśli to ten programik szpiegowski do robienia zrzutów z ekranu jest nie do obejścią.Właśnie o to chodzi,że zasady były ustalone,priv to w domu,poza pracą a w pracy pracaLudzie sobie pofolgowali za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 rewq ---> ale jest coś takiego jak przerwa śniadaniowa, na lunch, czy cos tam. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 Biedna cicho ... :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 klon_ ----->>>>>>ale to jest kropla w morzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Kropla ale pozwala się wyłgać z wielu rzeczy - nie wiedziałem, że na przerwie nie można. Stąd pracownik powinien mieć jasno określone co mu wolno w necie, a czego nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Ladaco :) pogromco duchów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 policyjnych :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 12, 2010 Znów nawiedza nas tłum twoich pamiętliwych wielbicieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 średnio na jeża :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 oślepłam chyba,gdzie te tłumy?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 ty jedna wystarczysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 witam ponownie :D miałam zebranie :O ale za to już uciekam do domku :D Wiecie, że nawet KOCHANA Pijawa zaszczyciła mnie wpisem?? :D Cicha....to dzięki Tobie Królowa się odezwała :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 12:12 [zgłoś do usunięcia] pijawka żenada i desperacja Yippee-ki-yay, motherfucker! † Don't you EVER touch me, understand??? http://img27.imageshack.us/img27/5448/sobies kikafeteria.png hahahahahaha :D:D a taka podobno z niej słodka i miła osoba :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 Leniwcu ten kto o niej tak mówił kłamał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 12, 2010 chollerka....ale to burzy całe moje wyobrażenie o niej Czyżbym do tej pory żyła w iluzji ??? :P na mnie już czas :( uciekam do domku, ale może dziś wieczorem się pojawię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 fioletowy widelec ----> to ,że piszę na pomarańczowo nie świadczy ,że się do jakiejś tam grupy zaliczam w tym przypadku do 'wielbicieli' ladaco:) wzięte w kamyczki jakbyś chciała myśl o wielbieniu rozwijać;-) widocznie macie jakiś uraz do osób niezalogowanych:D nie mój to problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 nasz też nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 twoim problemem jest to, że nie możesz się z pewnymi rzeczami pogodzic i przejść nad nimi do porządku dziennego To też nie nasz problem :D Żegname Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 fioletowy widelec---->nie rozumiem twojej wypowiedzi??? Weszłam na ten temat przypadkiem,zobaczyłam wpis w którym ktoś się skarży na to,że mu net ograniczą w pracy i się wypowiedziałam w tym temacie:) Nie mam żadnego problemu. To ty mnie z kimś pomyliłaś i na mnie 'napadłaś';-) To tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 ty byś nie chciał(a) widzieć jak ja na kogoś napadam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 12, 2010 tak poza tym jak widać istnieją też normalne pomarańcze. Nie wszystkie są złośliwe. Co za ulga noga mi ścierpła. cholerek zasnął mi na kolanach, a mam ziemniaki na gazie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 :D ale ja się nie skarżę na to, że mi neta w pracy blokują, tylko na to że zakupili program szpiegujący "oko szefa" przez który chooj wie kto będzie sobie sprawdzał co ja robię :O troche prywatności niech jeszcze w kiblu niech może kamerę zainstalują, to już w ogóle będą mieli kontrolę nad tym co pracownicy robią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 Próbkę już miałam,to mi wystarczy.Najwyrażniej na tym temacie nie tolerujecie osób niezalogowanych.Bywa.I nie jest istotne z czym przychodzą.Zapamiętam---->omijać szerokim łukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 12, 2010 mi nie przeszkadzasz pomaranczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 12, 2010 Próbkę już miałam,to mi wystarczy.Najwyrażniej na tym temacie nie tolerujecie osób niezalogowanych.Bywa.I nie jest istotne z czym przychodzą.Zapamiętam---->omijać szerokim łukiem. Proszę nie demonizować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 mam problem z zaczernieniem może ktoś pomoże mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 a co się stało się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mojej znajomej Napisano Luty 12, 2010 a dlaczego foto?musi być? chyba żartujecie sobie:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach