fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 cześć Leniwiec, a kto grał na tym koncercie? Mnie tyłek po wentylkach nie boli :] obejrzałam w kinie jakiś mało ambitny film pt. "Walentynki", ofkors, potem wyjście ze znajomymi na żarełko i się skończyły wentylki :) Ale mi się nie chce pracować :O ALE ... Do weekendu pozostało: 105 h 16m 19s :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 rewq----sądziłam, że to samo przez się się rozumie :P widelec.....koncert zespołu IRA...ale nie wiem, czy znasz :P to zespół moich lat młodości :D w kinie też byłam na AVATORZE :D w złotych tarasach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 Leniwiec- chyba na Avatarze :P:P Też na nim byłam, ale juz z miesiąc temu :D A Irę znam, owszem, ale niesamowicie wkurza mnie wokalista, więc nie słucham, poczekam, aż będzie Akurat albo Zabili mi Żółwia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 widelec....taaak....masz rację :P zawsze jesteś czujna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 a co ty myślisz, ktoś musi pilnować poprawności na forume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 klon :D zamknij paszczę, bo Ci śniegu napada :P widelec.....taaaaak....Ty bardzo lubisz wytykać błędy....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 ""widelec.....taaaaak....Ty bardzo lubisz wytykać błędy"" No już nie przesadzaj, dla Ciebie jestem i tak wyjątkowo łaskawa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 zasypiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 CHOLERKA POOOOBUUUUDKAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 15, 2010 a ja chciałam iść do kina, ale coś to się w moim "mieście":O stało, że kino które mieli zamykać nagle się ożywiło i nie było nawet 1 wolnego miejsca na "randkę w ciemno" :(:(:( no i takim to sposobem objeździliśmy całe miasto w poszukiwaniu wolnego stolika, bo Misio miał potrzebę zjedzenia pizzy :D no, ale udało się, ostatnia restauracja i wolny stolik zasiedliśmy sobie w Kleopatrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 życia trochę, życia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 widelec Klon_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 klon próbuje z całych sił, ale nie mogę Głowa mi opada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 cholerka ---->>>> a co się stało że głowa nie trzyma się i opada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Poproś szefa, żby cię obudził. Oni to mają obcykane na jakichś kursach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 klon, ale ja jestem w domu rewq jestem tak spiaca, ze nawet kawa nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 klon czy ja już dostałam Twoje zdjecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 Cicha....ech, czego Ty nie zrobisz, żeby zadowolić pragnienia swojego Misia :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Cholerka --> Byłbym bardzo zaskoczony gdyby tak sie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 oczy mi się same zamykają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Leniwiec ---> Pragnienia misiów trzeba zaspakajać. Inaczej wracają do Mamy Niedźwiedzicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 klon ja z kolei jestem bardzo zaskoczona, ze tak się nie stało Wiec ładnie prosze abyś przemyślał sprawę i ustosunkował sie do mojej prośby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Ależ ja bez przerwy o tym myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Myśl szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 klon.....to w tym tkwi sekret Misiów :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Dlaczego kobiety zawsze potrafą wywołać w nas uczucie, że jesteśmy im coś winni ? Uczą was na zajęciach dodatkowych dla kobiet ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 chollerka---nie wymagaj od klona cudów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 "uczą was tego " :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 klon...wysysamy tę umiejętność z mlekiem matki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach