rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Leniwiec --->>> wczoraj miałem włączonego agresora , myślę że Tępa Ciotka się do tego po częsci przyczyniła , bo najbardziej nie lubie jak mnie ktoś atakuje bez przyczyny . Zresztą Tępa Ciotka to typowy TROLL . :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Cytrus....to przypatrz się dobrze tym wpisom :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Leniwiec nie odpisujemy na pomaranczowe wpisy od dzisiaj zgoda? :D przecież te gówna z tego żyją i same siedzą tu non stop :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 ok robicie sobie przerwy... w nocy na spanie. Rano wystarczy, ze ktores z was sie tu pojawi i zlatuje sie reszta. I tak pierdolicie caly dzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 to prawda :D Ja sądzę, że jest niedowartościowaną osobą...dlatego ciągle zmienia swoje fotki w stopce :) To przykre, że stara się znaleźć akceptację na kafee....poprzez krytykę innych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 pomarańczo coś tam znowu wybąkało , czytasz to Leniwiec ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Cytrus...ale pierdolimy na tym temacie...więc nie czytaj jak Cię to razi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 A przepraszam dlaczego nazywasz mnie gownem? Napisales, ze ktos cie atakuje bez przyczyny a sam co robisz? Czym cie urazilem? Nie musze siedziec tu caly czas. Wystarczy, ze wejde na jakis temat i widze daty i godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 rewq----ale mnie Cytrusy śmieszą :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 znalazł się frustrat któremu przeszkadza że sobie ludzie rozmawiają :D pewnie w REALU ma spore problemy ... wiadomo jakie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 :D :D najlepszy numer że myśli iz t czytam a ja to zgrabnie omijam wzrokiem :D ale wspaniały sposób polecam Leniwiec , ujdzie z niego powietrze i se pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Cytrus-ale dzięki takim jak MY masz o czym pisać i co komentować :D a przede wszystkim możesz pobawić się w szpiega z krainy deszczowców....caramba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Co kieruje takim tworem jak ta pomarańcza ? jakaś głebsza motywacja Leniwiec ? :D zauważ że też mu się chce bić pianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 Nie zdenerwujesz mnie. Leniwiec pewnie by odpowiedziala na moje pytania gdyby nie ty. Bo patrzac prawdzie w oczy nie pisze o was nic zlego. Jezeli tak sie denerwujesz rewq to znaczy, ze jestes bardzo przewrazliwiony na swoim punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 rewq---Cytrusowi się po prostu nudzi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 Na pewno nie bardziej niz wam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 bla bla bla , zobacz nie odpuszcza :D ponawiam pytanie o motywację i profil psychologiczny tejże uroczej pomarańczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 rewq ale czemu tak sie zloscisz? Ja ponawiam pytanie. Czym cie urazilem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Leniwiec --->>> zastanawia mnie jedno, skąd tyle debili na forum, pieniaczy , Trolli , frustratów, ludzi nie mogacych ścierpieć że ktoś z kims chce sobie rano porozmawiac ? :-) obraz społeczeństwa wychodzi bardzo smutny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Pomarańczo widzę twoje wipsy ale nie czytam :D chcesz tak mędzić to se pisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 Dlaczego atakujesz mnie bez powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 Widze, ale nie czytam :D Dobre, nawet bardzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 srutu tutu :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wy nie macie Napisano Luty 17, 2010 tratata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 rewq----wyluzuj :D:D:D Cytrus Cię prowokuje :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leniwiec odpowiedz rewqowi Napisano Luty 17, 2010 zanim zatrollujesz jakiś top:Di zanim wyładujesz swoją frustrację na jakimś innym nicku:Dnie jesteście lepsi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 hahahhaha to sobie pogadaliście :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Leniwiec ---> a czemu mam wyluzować skoro własnie jestem wyluzowany ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Cytrus no wiesz jesteśmy duuużo lepsi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leniwiec odpowiedz rewqowi Napisano Luty 17, 2010 przecież robicie to samo co najgorsze pomarańcze:) a że na czarno ? to wcale nie świadczy,że nie trollujecie i nie spamujecie:) kolor nicka nie ma tu nic do rzeczy:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach