cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 zdzirka udowodnij Na słowo nie wierzymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Zdzira....poka fotę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 zdzirka poka fote tyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 poka fotę bejbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 zdzirka nie ignoruj mnie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 hah, jakie poruszenie nie umiem zrobic sobie foty tylka:o ale wierzcie mi na slowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 no dobra picze i kabanosy, ja musze wziac sie za dom:o co nie oznacza, ze znikne na 2h, nie bede na biezaco informowac was o postepach sprzatania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Zdzira....już nie możemy się doczekać tych relacji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 będe tesknił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 Leniwiec, tak myslalam czizas, jak ja nie cierpie neli furtado:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 Furtado to ładna ... d ... jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 ladna ladna, tylko irytuje mnie je skrzeczacy glos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 zalezy co jej głos będzie skrzeczał i kiedy :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Zdzira...to zmień stację...np. na Radio Maryja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 a mi psychiczna bardziej przypomina z tego zdjęcia Ilone Wrońską :P a co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 kto to jest ilona wronska?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 Kto to Anna S. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 ilona wrońska to ta z na wspólnej co się z mężem rozwodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 No właśnie :D podobna do Wrońskiej jest . To jest dopiero klasa uroda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 ciekawe do kogo ja jestem podobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 aha no to moze zaprzestanmy juz wskazywaniu podobienstw, bo zaraz sie okaze, ze mam fejs podobny do B. Dykiel ide zmywac podloge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Luty 17, 2010 cicha tyś jest kobieta w najlepszym tego słowa znaczeniu o mało co bylby nik " Fan cichej " :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 jaka fajna mordeczka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprawdzone und potw Napisano Luty 17, 2010 cicha jak już ustaliliśmy jesteś podobna do swojego pieska ze stopki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 właśnie orange odwrotnie :P to pupil upodabnia się do właściciela, a że pani urocza to i piesek cudny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 koniec wazeliniarstwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprawdzone und potw Napisano Luty 17, 2010 to wlaściciel upodabnia się do swojego czworonoga:) nie wypieraj się swego psiego oblicza,wstydzisz się pieska? fakt,są ładniejsze,ale to nie wina pieska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 cicho bo teraz ja mówię---------> że tez z takim pomiotem chce ci sie gadac cicha.:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 ja się mojego psinusia nigdy nie wyprę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 bo to tak z nudów :(:( nikt inny nie pisze, więc zostało mi żałosne orange :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach