A.Kmicic_ 0 Napisano Marzec 17, 2010 hoa,hola...z calym szacunem....ale czyj bedzie najlepszy to sie jeszcze zobaczy :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 17, 2010 Przecież to oczywiste :P Nasz jest najlepszy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Kmicic_ 0 Napisano Marzec 17, 2010 to sie jeszcze zobaczy...... milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 jest ktos???? ale mnie ominelo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 jak zwykle ja jestem co u Ciebie zdziro ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 przychodze, czytam i leze :D dlaczego nikogo nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 17, 2010 mów jaśniej zdzira, co CIę tak bawi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 nikogo a ja to co ? :-O dzięki zdzira !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 widelec mam ci linki podrzucac?? no prosze cie:D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4410543 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4410160 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4410563 zajebista lektura do porannej kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 17, 2010 no nie mam kiedy szukać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 fan, no nie obrazaj sie, bo ty zawsze tylko sie witasz i znikasz widelec, podalam jak na tacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 Leniwiec, cholerka, przywoluje was zennnnnnnnnnnn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 17, 2010 dobra, ja znikam na die godziny, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 Zdzira no mogę zostać , a co proponujesz co bedziemy robić ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 17, 2010 Tradycyjnie- lizać sobie dupy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 Ostra :-) nudzisz już troszkę ale jak ci to daje orgazm to mi nic do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 17, 2010 Mega Orgazm :D Nabruździłam mogę iść, miłego dnia paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 Fan To zalezy co lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 ponoc anna przybylska ma ograzmy poprzez samo dotykanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 od dzisisaj troche krocej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 Zdzirka a znalazłaś już swój tusz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0straSiostra Napisano Marzec 17, 2010 No i co tam jeszcze słychać w topidełe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 znalazlam, okazalo sie, ze nie spadl za kibel tylko za wanne orencz z calym szacunkiem ale wolalabym Ostra we wlasnej osobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 Zdzirka a teraz co robisz ? przewracasz się na wyrku z prawej na lewą stronę ? :-) już sobie to wyobrażam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 czy wy zawsze musicie tylko o jednym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 faceci tak już mają :-( :-O ale ty kiedyś sama wspomłaś :D o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 tak? no dobra. czas na druga kawe i trzeba sie zaczac zbierac do roboty:o nie popisaliscie sie dzisiaj, nudełe jak stad do wrocławia:o fan, oczywiscie ty jestes poza pretensjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 17, 2010 A ja, jak zwykle nie w porę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 17, 2010 Klon zostajesz czy idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 17, 2010 zdzirka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach